От доста време се говори за поредния филм за Джеймс Бонд, който е с работното заглавие Shatterhand. Продукцията срещна доста трудности, като в началото не беше сигурно, че Даниел Крейг ще се завърне в емблематичния образ. 

Ето кой е новият режисьор на Джеймс Бонд

Ето кой е новият режисьор на Джеймс Бонд

Негов сериал стартира по Netflix

Това все пак ще се случи, но пък през лятото на миналата година Дани Бойл се оттегли от режисьорското място, което беше пореден удар по филма. Заместник беше намерен и той не кой да е, а Кари Фукунага ("Истински детектив", 2016 г.). 

Но има нови проблеми на хоризонта, защото премиерата на Shatterhand беше отложена с два месеца. Това означава, че трябва да видим Джеймс Бонд в действие от 8 април 2020 г

Според информация на The Playlist, това отлагане не е случайно, защото Скот Бърнс ("Ултиматумът на Борн") е нает, за да пренапише вече готовия сценарий. В Холивуд Бърнс е известен като човека за извънредни ситуации, когато някой филм има нужда от спешни корекции по сценария. 

Какво се случва с Джеймс Бонд

Ще умре ли Джеймс Бонд

Нова информация около Агент 007

Подобни спешни намеси е правил по сценариите на "Бандата на Оушън 2" (2004 г.), "Превъзходството на Борн" (2004 г.), "Rogue One: История от Междузвездни войни" (2016 г.), "Вдовици" (2018 г.) и други.