Новината, че Дани Бойл няма да режисира следващия филм за Джеймс Бонд, ни изненада. Официално обявената причина за напускането му беше сведена до обяснението за творчески различия. 

Дани Бойл се оттегли от предстоящия филм за Джеймс Бонд

Джеймс Бонд остана без режисьор

Какви са причините

По план снимките за филма, с работно заглавие "Бонд 25", трябва да започнат този декември; по кината пък да го видим - в края на 2019 г. Според Variety, това, че Агент 007 остана без режисьор, ще наложи известно изместване в графика. 

Пиърс Броснан за последните филми за Джеймс Бонд

Пиърс Броснан за последните филми за Джеймс Бонд

Какво не му допада на стария 007

Което пък означава, че има реална възможност да не видим поредния "епизод" от приключенията тайния агент догодина, а да трябва да чакаме чак до 2020 г. или дори повече. Предстоящият филм за Джеймс Бонд все още няма режисьор, което засилва още повече спекулациите за отлагане. 

The Sun обаче излязоха с много интересна информация относно причината за напускането на Бойл. Изданието се позовава на свои източници, които твърдят, че Даниел Крейг и един от продуцентите на филма -  Барбара Броколи, са искали Агент 007 да умре в края на "Бонд 25". 

Даа, и на нас ни се струва странно, но поне така гласи информацията. Бойл обаче не е бил съгласен с това развитие, което е довело до оттеглянето му. 

Идрис Елба ли ще бъде новият Джеймс Бонд

Това ли е новият Джеймс Бонд

Елба, Идрис Елба и един туит подпалиха спекулациите

Ако това наистина е така, може да означава, че или ще видим различен актьор в костюма на Джеймс Бонд след "Бонд 25", или самият персонаж ще бъде заменен от нов агент. Но дали всичко това ще се случи, предстои да разберем.