"Бързи и яростни: Хобс и Шоу" е по кината и вече дори говорихме за отличното му представяне в бокс офиса.

"Бързи и яростни: Хобс и Шоу", Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм, бокс офисът и приходите на филма

"Бързи и яростни: Хобс и Шоу" завладя бокс офиса и хората

Скалата знае как се правят големи филми

Филмът определено си го бива и стискаме палци да видим и продължение, а защо не и още филми. Един аспект от "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" обаче накара хората да се смеят.

Както знаем, в "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" отново е засегната темата за семейството. Хети Шоу (Ванеса Кърби) е агент на МИ-6 и сестра на Декард Шоу (Джейсън Стейтъм).

Хети е откраднала смъртоносен вирус от лошите, за да им попречи да убият половината човечество. Лошите, разбира се, няма да оставят нещата така и пускат един от най-добрите си "войници" - Брикстън (Идрис Елба), по петите ѝ.

Единствените, които могат да помогнат на Хети Шоу в този труден и заплетен момент, са брат ѝ и неговият "най-добър приятел" - Люк Хобс (Дуейн Джонсън).

В течение на филма виждаме, че Декард и Хети са били много близки като деца и са правили какви ли не лудории. Интересното обаче е нещо друго. Във филма двамата са представени така сякаш разликата във възрастта им е минимална - около две години.

Разликата във възрастта между Ванеса Кърби и Джейсън Стейтъм обаче далеч не е малка. Кърби е на 31 години, а Стейтъм на 52. Това са си цели 21 години разлика. На практика не е невъзможно да има брат и сестра с подобна разлика, но се среща доста рядко.

"Бързи и яростни: Хобс и Шоу", Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм, интересни факти и всичко, което знаем за филма

Всичко, което знаем за "Бързи и яростни: Хобс и Шоу"

Много екшън от Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм и Идрис Елба

Невъзможно е обаче двамата да са деца в един и същи период от време, както е показано във филма. Това несъответствие, естествено, веднага стана повод за подигравки от страна на феновете, пише Entertainment Weekly.

"Бързи и яростни: Хобс и Шоу", Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от "Бързи и яростни: Хобс и Шоу"

Ще успеят ли Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм да победят Черния Супермен и да спасят света

На фона на всички невъзможни каскади, които видяхме в "Бързи и яростни: Хобс и Шоу", това несъответствие е направо нещо нормално.