От петък, 2 август, по кината тръгна "Бързи и яростни: Хобс и Шоу". Лично на нас видяното ни допадна, затова и смятаме, че се нарежда сред любимите ни филми от семейството на "Бързи и яростни".

"Бързи и яростни: Хобс и Шоу", Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм, интересни факти и всичко, което знаем за филма

Всичко, което знаем за "Бързи и яростни: Хобс и Шоу"

Много екшън от Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм и Идрис Елба

Разбира се, имаше голям риск филмът да не се хареса на хората, защото това е първата продукция, в която не участва Вин Дизел. А каквото и да си говорим, той е сърцето на "Бързи и яростни".

Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм, Идрис Елба и Ванеса Кърби обаче ни показаха, че има още много хляб в тези филми и този spin-off (филм или сериал, произтичащ от вече съществуващ, но с акцент върху различни аспекти) се оказва много добра идея.

Хората също го харесват, не само ние. А доказателствата за това са няколко. Ще започнем с приходите в бокс офиса. За първите три дни от премиерата си "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" успя да спечели 60 милиона долара в САЩ и 120 милиона в световен мащаб, което прави общо 180 милиона долара.

Това определено е добра новина за Universal, които похарчиха 200 милиона, за да направят филма реалност. Все още е рано да се каже, но подобни приходи открехват и вратата за продължение (или поне на нас така ни се иска).

Другият аспект, в който "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" спечели, беше публиката. В Rotten Tomatoes рейтингът на продукцията е 90% - един от най-високите за филм от франчайза на "Бързи и яростни".

"Бързи и яростни: Хобс и Шоу", Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от "Бързи и яростни: Хобс и Шоу"

Ще успеят ли Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм да победят Черния Супермен и да спасят света

В CinemaScore представянето също е повече от добро. Сайтът прави своите оценки на базата на отговорите на току-що излезли от прожекцията хора. Анкетираните трябва да степенуват филма от F (най-слаба оценка) до A (най-висока оценка). Така "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" получи оценка A-.