Всеки има любима дестинация за пътуване. Всеки има и любима световна кухня, на чиито ястия не може да устои. 

Затова и онлайн супермаркетът Shop.gladen.bg (в партньорство с хипермаркети HIT и Az-jenata.bg) ни повежда на околосветско кулинарно пътешествие. На него ще се запознаем с културата на хранене в различните страни, както и с най-традиционните им ястия, подправки и методи на приготвяне.

Първата спирка е далечният и екзотичен Тайланд. Тук ще разберем откъде произлиза местната кухня, какво символизира оризът, кое е най-лютото къри и как да си приготвим едно от най-вкусните традиционни ястия - пилешко по тайландски.

Снимка 483323

Източник: Az-jenata.bg

А ако сме фенове не само на хапването, но и на готвенето, можем да се включим и в две игри с награди от Shop.gladen.bg.

Първата ще ни донесе награда ваучер за пазаруване на стойност 45 лева. За да я спечелим, трябва само да отговорим на въпроса "Кое е любимото ви ястие от световната кухня" и да посочим три продукта от сайта Shop.gladen.bg, необходими за приготвянето му. Победителят ще бъде избран на 13 юли 2020 г.

Shор.glаdеn.bg - новият онлайн магазин на Gladen.bg и xипepмapĸeти НІТ

Тук гладни няма

Shор.glаdеn.bg предлага богато разнообразие за всеки от семейството

Във втората игра можем да грабнем ваучер за 100 лева, а условието да го направим отново е доста интересно и забавно: трябва да изпратим снимка на приготвено от нас ястие от световната кухня, но заедно с рецептата му. Най-нестандартните предложения ще бъдат споделени и в социалните мрежи.

Повече за играта "5 вкусни кухни от цял свят" има тук.