Holoride e компания, която е избрала нестандартната цел да обогати автомобилите в с възможности за VR преживявания по време на пътуване. 

Sony PlayStation VR2 и кога ще излезе новият VR хедсет

Ето кога излиза новият VR хедсет за PlayStation

Идва с множество подобрения

Едни от първите возила, които ще се сдобият с подобна екстра, са Аudi, като преди няколко месеца партньорството между двете компании бе обявено официално. 

Тази седмица стана ясно, че собствениците на някои модели Audi вече могат да добавят към екстрите на задните седалки цялостен VR пакет, включващ HTC Vive Flow, 8BitDo Pro 2 контролер и още няколко аксесоара. 

Снимка 593707

Източник: Holoride

Цената на VR пакета е 699 евро, а засега не ясно дали ще можем да използваме джаджите извън автомобила. 

Снимка 593709

Източник: Holoride

Идеята е VR комплектът да се ползва като средство за забавление и игри, но през хедсета също така ще можем да четем, да сърфираме в интернет или да прожектираме екрана на телефона си във VR среда. 

Снимка 593706

Източник: Holoride

Създадена е и специална платформа за игри и други приложения, абонаментът към която струва 19.99 евро на месец, като при покупка на целия VR пакет получаваме безплатен достъп до нея за една година. 

Meta Quest Pro и всичко за новите VR очила

Всичко за новите VR очила на Meta

Срещу 1500 долара

Съвместимите с новата екстра модели на Audi са Audi A4, A5, A6, A7, A8, Q5, Q7, Q8, e-tron Sportback, e-tron GT и e-tron, като е необходимо моделът да разполага с MIB 3 мултимедийна система.