Певици, водещи, актриси, модели - половинките на футболистите жънат успехи в професионалната си кариера, но са и едни от най-следваните дами в социалните медии, най-вече в Instagram.

Връзката им с известни имена от футбола ги превръща и в главни герои на Световното първенство през 2018 г. От Шакира до Сара Саламо, нека видим кои са 10-те най-следвани половинки на футболистите от Мондиал 2018 г.

Шакира - 48.4 милиона последователи

Освен много популярна певица, Шакира е позната и като приятелката на испанския футболист Жерар Пике, с когото са заедно от осем години и имат две деца.

Бруна Маркезине - 28.5 милиона последователи

Съдейки по профила ѝ в социалните мрежи, всеки би помислил, че приятелката на бразилския футболист Неймар е известен професионален модел. Очевидната ѝ красота обаче помага за успешната кариера на Бруна Маркезине като актриса в родната й страна.

Джорджина Родригес - 5.4 милиона последователи

Приятелката на португалския футболист Кристиано Роналдо има внушителен брой последователи в социалните мрежи. Джорджина Родригес, която е танцьорка по професия, се превърна в икона на здравословния начин на живот.

Изабел Гулар - 4.2 милиона последователи

С Изабел Гулар е изпълнен класическият архетип "моделка-футболист". Въпреки че пазят връзката си в пълна дискретност, този ангел на Victoria's Secret e заедно с германския вратар Кевин Трап. Красива и много секси, бразилският модел е един от малкото половинки на футболисти, заедно с Шакира, която превъзхожда приятеля си по брой последователи.

Пилар Рубио - 2.4 милиона последователи

40-годишната Пилар Рубио е жената до испанския национал Серхио Рамос. Горещата испанка е популярна в страната си журналистка и телевизионна водеща. Със Серхио Рамос са заедно от 2012 г. и имат трима сина.

Амине Гюлсе - 1.4 милиона последователи

Може би името ѝ не е толкова познато, но това е моделът, който е завладял сърцето на футболиста от германския национален Месут Йозил. Родена в Гьотеборг (Швеция), но като него с турски произход, в допълнение към титлата Мис Турция през 2014 г. Амине Гюлсе представи страната си и на Мис Свят.

Едурне - 978 хил. последователи

Половинката на вратаря на испанския национален отбор Давид де Хеа е испанска певица, модел, телевизионна водеща и актриса. Едурне става известна с това, че е сред финалистите в четвъртия сезон на испанското шоу за таланти Operación Triunfo през 2005 г. 

Памела Андерсън - 468 хил. последователи

Макар да не са обявили връзката си официално, горещата актриса и футболистът на френския отбор Адил Рами формират една от най-коментираните двойки по време на първенството за Световната футболна купа 2018 г. Запознават се миналата година и оттогава насам са забелязвани на много места заедно.

Сара Саламо - 414 хил. последователи

Зашеметяващият вид на последния филмов фестивал в Кан превърна тази актриса от Тенерифе в модна икона. През октомври 2017 г. връзката на Сара Саламо с испанския национал Иско Аларкон беше официално потвърдена и оттогава са почти непрекъснато заедно.

Кларис Алвес - 360 хил. последователи

Приключваме с половинката на един бразилски национал - актрисата Кларис Алвес, която от 2008 г. е съпруга на Марсело. Оттогава до днес двамата са една от най-стабилните двойки в международния футбол.