Каквото и да кажем за Дуейн Джонсън ще бъде малко. Проектите му в киното следват буквално един след друг, а в само в рамките на тази година за трети път ни дава повод да пишем за колаборацията му с Under Armour

Какво предлага новият модел обувки на Дуейн Джонсън

Пълен комфорт и стабилност по време на тренировка

Защо да изберем Under Armour и по-точно Project Rock 1

През май видяхме как обувките му ще подобрят тренировките ни, а месец по-късно към тях бяха добавени и слушалки, които претендират, че могат да издържат и на най-предизвикателната тренировка. Сега обаче Скалата е решил да ни предложи нещо ново. 

All Day Hustle Collection

Колекцията е част от Project Rock 1, но идва в два варианта - черен за през нощта и бял за през деня. All Day Hustle Collection включва тениски, раници, сакове и, разбира се, обувки. 

Снимка 379391

Източник: Under Armour

Дуейн Джонсън и Under Armour си пасват най-добре

Коя е най-добрата комбинация между звезда и марка

Топ 10 на рекламните сътрудничества

Снимка 379395

Източник: Under Armour

Ще обърнем специално внимание на обувките, защото са универсални и могат да служат както за тичане, така и за тренировка във фитнес залата.

Снимка 379392

Източник: Under Armour

За наше успокоение Дуейн Джонсън лично е участвал във всеки етап от проектирането им. Като лично ги е тествал, за да се убеди, че отговарят на стандартите му за трениране. А както знаем той не си поплюва, когато дойде време за фитнес. 

Какво представлява "Железният Рай"

Какво представлява "Железният Рай"

Какво прави Дуейн Джонсън в него

Горната им част е от мрежеста тъкан, която позволява на крака да диша. Тя е гъвкава и трябва да осигури максимален комфорт и подвижност по време на тренировка. 

Снимка 379389

Източник: Under Armour

И понеже са проектирани от Дуейн Джонсън, а той държи на тренировките за кардио, обувките разполагат с технологията Micro G, която позволява рязкото сменяне на посоките на движение, без това да се отрази на представянето. 

Снимка 379390

Източник: Under Armour

Материалът в задната част на обувката е по-твърд. Това е така, защото при тренировка с "големи тежести" всеки има нужда от максимална стабилност. Именно в областта на петата подметката е леко изпъкнала, за да намали напрежението върху глезените и колената. 

Слушалките на Дуейн Джонсън променят начина, по който тренираме

Слушалките на Дуейн Джонсън променят начина, по който тренираме

Какво ни дават Sport Wireless - Project Rock Edition

Артикулите от All Day Hustle Collection вече са в продажба от 20 септември. Завършваме с една много яка реклама, в която Дуейн Джонсън разкрива философията си.