На 28 май Дуейн Джонсън пусна новия си модел обувки, разработен съвместно с Under Armour. Вече им хвърлихме един поглед, но Скалата ни дава нов повод да се върнем към него и проектите му. 

Какво предлага новият модел обувки на Дуейн Джонсън

Пълен комфорт и стабилност по време на тренировка

Защо да изберем Under Armour и по-точно Project Rock 1

Вчера, 28 юни, точно един месец след пускането на Project Rock 1, се появиха и слушалките Sport Wireless - Project Rock Edition

Слушалките отново са разработени с Under Armour, но този път в колаборацията се включва и JBL. Sport Wireless — Project Rock Edition са създадени така, че да могат да издържат на най-трудните условия във фитнеса. Не е необходимо и да се притесняваме, че потта ни може да ги повреди, защото от Under Armour и JBL са помислили и за това. 

Снимка 365519

Източник: Under Armour

Меките ушни възглавнички са от дишаща, издръжлива и бързосъхнеща тъкан. Най-хубавото е, че можем да ги свалим  и изперем на ръка. 

Снимка 365520

Източник: Under Armour

Слушалките са безжични, за да не ни се пречкат кабели докато тренираме, а свързването се осъществява чрез Bluetooth. Батерията им издържа до 16 часа, а само с пет-минутно зареждане ще можем да слушаме музика още един час. 

Гал Гадот ще партнира на Дуейн Джонсън в Red Notice

Гал Гадот ще партнира на Дуейн Джонсън в Red Notice

Ще видим Жената чудо в ново предизвикателство

Това обаче далеч не е всичко. Sport Wireless - Project Rock Edition разполагат с технологията Talk-Thru, която при повикване спира музиката, включва микрофона, който изолира околния на шума, за да можем проведем разговор, без да сваляме слушалките.

Снимка 365522

Източник: Under Armour

Налична е и опцията да задействаме Siri (ако сме с iPhone) или Google Now (за устройства на Android) чрез тях. Всички тези екстри и удобства имат и своята цена - 249 долара. 

Самият Дуейн Джонсън споделя, че през годините е използва много слушалки на различни марки, но всички са се чупели или повреждали след тренировка. Това е и причината да разработи Sport Wireless - Project Rock Edition.

Какво представлява "Железният Рай"

Какво представлява "Железният Рай"

Какво прави Дуейн Джонсън в него

Снимка 365538

Източник: Under Armour

Слушалките вървят в комплект със специално пригоден за тях калъф, захранващ кабел, както и аудио кабел.