Преди време споменахме за обувките, които Дуейн Джонсън разработи заедно с Under Armour. Сега пак ще говорим за тях, защото стават все по-добри. 

7 от 7: Спортисти и техните обувки

7 от 7: Спортисти и техните обувки

Защото да си готин е важно

Тогава казахме, че Project Rock Delta са от мрежеста тъкан с безшевна конструкция и на всичкото отгоре и светят в тъмното. 

Project Rock Delta

Източник: underarmour.com

Project Rock Delta

Моделът е доста впечатляващ, но вече има нов. Това не трябва да ни изненадва, предвид факта, че Дуейн Джонсън набира все по-голяма популярност, а и отдадеността му към спортуването е пословична. Все пак, не всеки разполага с "фитнес на колела".

Какво представлява "Железният Рай"

Какво представлява "Железният Рай"

Какво прави Дуейн Джонсън в него

Да си дойдем на думата. Новият модел се казва Project Rock 1 и беше пуснат в продажба на 28 май, понеделник, когато в САЩ честват Денят на загиналите военнослужещи (Memorial Day). Не е никаква изненада и че първата партида беше разпродадена за по-малко от час. 

Горната им част е от дишащ плат, който осигурява комфорт и лекота по време на тренировка. От Under Armour са помислили и за глезените и техния комфорт при по-екстремни движения. 

Project Rock 1

Източник: Under Armour

Project Rock 1

А връзките са проектирани така, че да не се притесняваме, че могат да се развържат. Подметката на Project Rock 1 е гумена, а текстурата ѝ осигурява надеждно сцепление с настилката. 

Мотивацията за успех на Дуейн Джонсън

Какви са двете страни на успеха

Какъв е ключът към големите постижения

Project Rock 1

Източник: Under Armour

Project Rock 1

Самият Дуейн Джонсън споделя, че е работил върху дизайна им повече от 18 месеца, като лично е тествал всеки елемент.