Брад Пит и Джордж Клуни несъмнено са сред най-харесваните съвременни актьори в Холивуд и сме имали удоволствието дори да ги гледаме рамо да рамо на екран. Двамата са си партнирали в "Изгори след прочитане" (2008 г.), "Самопризнанията на един опасен ум" (2002 г.), както и в три от филмите за "Бандата на Оушън" между 2001 и 2007 г.

Джордж и Амал Клуни и Le Canadel - новият им луксозен имот в южна Франция

Ще има ли промяна за семейство Клуни

Какво породи тези съмнения

Сега, години по-късно, отново ще видим Брад Пит и Джордж Клуни заедно на екран. Филмът, който дори вече се снима в Ню Йорк и други локации, е озаглавен Wolfs и е написан и режисиран от Джон Уотс, познат с работата си по "Спайдърмен: Завръщане у дома".

За Wolfs на Apple Studios засега знаем, че е трилър, който поставя в центъра на сюжета си двама посредници, принудени да работят заедно по една и съща задача. Във филма Брад Пит и Джордж Клуни ще си партнират и с актрисата Ейми Райън.

"Wolfs беше привлекателен проект и двамата проявиха истински интерес към него. Вълнуват се за филма и се наслаждават адски много, докато тече времето до премиерата", издава източник на People.

По думите му двамата актьори са "приятели завинаги" и се харесват и уважават един друг, без значение колко години са минали между работата им заедно. "Познават се от дълго време и са щастливи да работят заедно по този филм", допълва информаторът.

Пред декември миналата година самият Джордж Клуни е споделил пред Entertainment Tonight, че развълнуван да работи отново с Брад Пит. Когато през октомври 2021 г. пък е бил попитан за съвместната им работа по друг проект, Клуни се е пошегувал, че Пит очевидно е бил "най-евтиният от наличните актьори".

Анджелина Джоли пак успя да вбеси Брад Пит

Анджелина Джоли пак успя да вбеси Брад Пит

Chateau Miraval продължава да е на дневен ред

"Той ми е приятел и си прекарваме наистина добре заедно. Очаквам с нетърпение", споделя също тогава Джордж Клуни пред People.