Неведнъж сме казвали, че Амал и Джордж Клуни са двойка за пример. Освен талантливи и успешни в професиите си, както и много влюбени едни в друг, те изглеждат и невероятно отдадени на семейството си.

Децата на Амал и Джордж Клуни - какво знаем за Ела и Александър

Всичко най-любопитно за децата на Амал и Джордж Клуни

Ето какво знаем за близнаците Ела и Александър

Освен за шестгодишните си близнаци Ела и Александър обаче, двойката се грижи и за любимите си четириноги приятели. Това са кучетата им, за които е известно, че са осиновили.

За актьора се знае отдавна, че има непоколебима отдаденост към спасяването на животни и вече от няколко години насам присъединява нови домашни любимци към домакинството си. Освен това често и ги взима със себе си, когато пътува.

Досега Джордж Клуни е имал кокер шпаньол на име Айнщайн, който за съжаление обаче почива през 2017 г. По-късно заедно със съпругата си Амал си взимат други две кучета - още един кокер шпаньол, когото кръщават Луи, и Мили - порода басет.

Наред с тях, семейството се грижи и за женски санбернар на име Роузи, кръстен на покойната леля на актьора - Розмари. Амал и Джордж Клуни обаче явно наистина много харесват тази порода, тъй като съвсем наскоро са решили да се вземат още един санбернар.

Двойката даже вече е била забелязана да се разхожда в Южна Франция с очарователното ново попълнение в семейството си - Нелсън, както разбираме от Entertainment Tonight, че са избрали да го кръстят.

Джордж Клуни, The Boys in the Boat и признанието му, че предпочита да е режисьор

Признанието, което никой не очакваше от Джордж Клуни

Актьорът все още успява да ни изненадва

На снимките виждаме малкия санбернар сгушен в ръцете на Амал Клуни, която подобаващо като за разходка, е непринудено елегантна в семпла къса рокля и черни боти. Съпругът ѝ Джордж Клуни също е заложил на ежедневно облекло - дънки и риза, и видимо радостен, е хванал каишката на кученцето в ръце.