Връзката на Брад Пит и Инес де Рамон изглежда се задълбочава, защото двамата ще живеят заедно. Или поне така твърди People, позовавайки се на множество своите източници. Според изданието 60-годишният актьор и носител на Оскар и 34-годишната му приятелка, занимаваща се с бижута, вече живеят заедно, като де Рамон се е преместила в дома на Пит.

Брад Пит на 60 - с кого прекара рождения си ден актьорът

С кого прекара рождения си ден Брад Пит

Не сме изненадани

"Това е от съвсем наскоро", казва източник, близък до Де Рамон, който отбелязва, че тя не се е отказала напълно от собственото си място. "Те стават много по-близки и тя е по-щастлива от всякога."

Двойката беше забелязана заедно за първи път през ноември 2022 г., а източници казаха тогава, че вече се срещат от "няколко месеца".

Когато актьорът от "Боен клуб" навърши 60 години през декември миналата година, де Рамон се присъедини към него и приятелите му за "много скромно и интимно" празнуване по време на кратка почивка от снимките на неговия състезателен филм Formula 1.

Въпреки че Пит и де Рамон все още не са направили своя дебют на червения килим като двойка, те излязоха заедно преди броени дни на Международния филмов фестивал в Санта Барбара, където Пит почете приятеля си Брадли Купър с наградата за изключителен изпълнител на годината.

Когато Брад Пит и Инес де Рамон се натъкнат на роднините на Анджелина Джоли

Когато Брад Пит и гаджето му се натъкнат на роднините на Анджелина Джоли

Какво се случи по време на срещата на актьора с Джон Войт и Джеймс Хейвън

На снимки, публикувани от HELLO!, се виждат Пит и де Рамон седнали един до друг в публиката, точно зад 49-годишния Купър и неговия колега от "Маестро" Кери Мълиган.

Пит е облечен в тъмнокафяв костюм за вечерта в Arlington Theatre, докато приятелката му изглежда бляскаво, носейки рокля с висока яка. Една снимка показва Пит, навеждащ се към усмихнатата де Рамон, сякаш прошепва нещо в ухото й.

На събитието актьорът пропусна червения килим, но когато излезе на сцената, за да почете Купър, публиката бурно аплодира. Когато Пит връчи наградата, той се пошегува с Купър, че е там само за безплатното пътуване до Санта Барбара.

През март миналата година Брад Пит намери купувач за огромното имение, което притежаваше от почти 30 години, в квартал Лос Фелиз в Лос Анджелис, след като купи имота от Касандра Питърсън през 1994 г. за 1.7 милиона долара. Оттогава Пит е закупил множество парцели в съседство с дома му, като направи редица подобрения, като плувен басейн, тенис корт и много други екстри.

Според източника звездата от "Бабилон" е решила да продаде имота от близо 8 дка, защото "търси нещо по-малко" в района на Лос Анджелис.

Това имение е мястото, където Пит и бившата Анджелина Джоли са отгледали шестте си деца: Мадокс (22 г.), Пакс (20 г.), Захара (19 г.), Шайло (17 г.) и 15-годишните близнаци Нокс и Вивиен. Бившата двойка се раздели през 2016 г.

Брад Пит и Инес де Рамон на Международния филмов фестивал в Санта Барбара

Брад Пит в позната компания и щастлив

На Международния филмов фестивал в Санта Барбара

Преди това Де Рамон беше женена за звездата от "Дневниците на вампира" Пол Уесли. Двамата се разделиха тихомълком през 2022 г., след три години брак.