Всички фенове на супергероите вече са доста уморени от еднаквостта на филмите от този жанр и определено очакват и искат нещо различно и свежо.

Тийзър на Deadpool & Wolverine с Райън Рейнолдс и Хю Джакман

Дедпул е тук, за да промени киновселената на Marvel завинаги

Тийзър на Deadpool & Wolverine

Е, "Дедпул & Върколака" (Deadpool & Wolverine) с Райън Рейнолдс и Хю Джакман трябва да се яви именно тази глътка свеж въздух в иначе претрупаната киновселена на Marvel. В началото на година бе пуснат първи тийзър на филма, който да запали още повече искрата на надежда, че точно този филм очакваме.

И ето че с приближаването на премиерата вече е пуснат и първи пълен трейлър на Deadpool & Wolverine. Както ни бе загатнато от тийзъра преди няколко месеца, Дедпул и Върколака не само ще са основните действащи лица във филма, но и в една немалка част от него ще се опитат да се избият.

Това не е нелогично, защото Дедпул е доста устат и знае как да провокира, докато Върколака не се намира в най-добрата си форма и не му е до глупости. От трейлъра обаче разбираме, че Дедпул е застрашен от това да загуби всичко, на което държи, a Логан е единственият, който може да му помогне.

Не сме и предполагали, че песента на Мадона "Like A Prayer" ще се съчетава толкова добре с бойните сцени от филма, но именно в това е чарът на филмите за Дедпул. Шон Леви е режисьор на "Дедпул & Върколака", като това ще бъде първият филм под шапката на Marvel, който е категоризиран като 18+. И това е чудесно, защото филм за Дедпул без псувни би изглеждал адски странно.

"Дедпул & Върколака" е по кината от 16 юли