За последно гледахме Хю Джакман като Върколака в "Логан" през 2017 г. Три години по-късно в свое интервю актьорът нарече участието си във филма "ролята на живота ми". А когато каза и че няма намерение да я изиграва отново, със сигурност всички останахме доста разочаровани.

"Дедпул 3" и какво ни подсказват първите кадри от филма за Върколака и Дедпул

Хю Джакман в жълт прилепнал костюм - какво ни подсказват първите кадри от "Дедпул 3"

Ще бъде интересно

Въпреки това Хю Джакман все пак ще бъде Върколака още веднъж - в предстоящия трети филм за Дедпул. Изненадващата новина научихме в средата на миналата година от самия него и колегата му Райън Рейнолдс, припомня People.

И ако някой досега е имал каквито и да било съмнения, че Хю Джакман наистина ще се превъплъти отново във Върколака, е достатъчно да хвърли само един поглед в Instagram профила на актьора, за да се убеди.

С последния си пост Джакман ни показва нагледно, че вече упорито тренира за ролята. А подготовката направо ври и кипи.

Както можем и да предположим и очакваме, Върколака отново ще показва завидни мускули. От краткото видео става ясно, че актьорът набляга на усилени тренировки във фитнес залата и не пропуска упражненията за бицепс.

Хю Джакман и непознатата жена, с която беше забелязан след раздялата с Дебора-Лий Фърнес

Хю Джакман и една непозната блондинка

Има ли нова жена в живота на актьора

"Без почивни дни - освен утре", пише Хю Джакман в описанието към поста си, който е придружен и от тематичния хаштаг #BecomingWolverineAgain. Песента към кадрите също е съвсем в тон с мотивацията на актьора - това е "Rock and Roll" на The Glitter Band, която е доста популярна за слушане по време на тренировка.