"Барби" определено се оказа филмът, след който буквално всички говореха за Марго Роби. И не само заради самия филм, но и заради тематичните и секси тоалети на актрисата по време на премиерите.

Sims и Марго Роби - продуцентската компания на актрисата се захваща с филм за играта

След "Барби" Марго Роби се захваща със Sims

Ще бъде много интересно

Вече знаем, че австралийската актриса не стои и чака успехът отново да я споходи, а продължава усърдно да работи за него.

От The Hollywood Reporter разбираме, че следващият ѝ проект може да се окаже наистина интересен. Според изданието, Warner Bros. преговарят за закупуването на филмовите права върху комикса Avengelyne.

Към момента се знае, че Марго Роби трябва не само да влезе в главната роля, но и да продуцира чрез компанията си LuckyChap. Освен това, се очаква Оливия Уйалд също да е замесена, но не като актриса, а като режисьор.

Avengelyne е комикс, пуснат през 1995 г., който разказва историята на паднал агнел, който се озовава на земята. Неговата задача е да намери и защити Избрания - човек, който ще изиграе ключова роля в защитата на човечеството от демони и зли сили.

Марго Роби се захваща с A Big Bold Beautiful Journey с Колин Фарел след "Барби"

С какво се захвана Марго Роби след "Барби"

Актрисата е с изцяло променен облик

Комиксът и персонажът са създадени от Роб Лифийлд и Кати Крисчан. Именно Лифийлд има основна заслуга в създаването на други комиксови герои като Кейбъл, Домино и Дедпул.