Изминаха цели пет години, откакто по кината се завъртя втория самостоятелен филм за Дедпул и най-сетне работата около третия филм върви сериозно.

Хю Джакман, ролята на Върколака в "Дедпул 3" и приемът на 8000 калории на ден

Умопомрачителният хранителен режим на Хю Джакман

Не се влиза лесно в ролята на Върколака

Около сделката за закупуването на Fox от Disney имаше известни неясноти за съдбата на героя и третия филм, но очевидно е измислен начин как той да бъде вкаран в картинката. Това, което знаем към момента, е, че Райън Рейнолдс, разбира се, отново ще бъде Дедпул, а Хю Джакман ще влезе поне още веднъж в ролята на Върколака.

Преди няколко дни стана ясно и че Дженифър Гарнър ще изтупа латексовия костюм от прахта, защото ще участва в "Дедпул 3" като Електра. От началото на годината знаем, че и Рейнолдс, и Джакман тренират усилено, за да влязат във форма за ролите си, а вече е ясно, че снимките на филма са започнали.

Това се разбира от снимка от снимачната площадка, която бе разпространена в социалните мрежи. На нея виждаме Дедпул с маска и обичайния си костюм и Върколака. Това, което прави най-силно впечатление, е начинът, по който е облечен героят на Хю Джакман.

Той носи емблематичният за комиксите жълт костюм със тъмно сини елементи. Точно сякаш е излязъл от страниците на Astonishing X-Men например. Е, на снимката липсва и характерният за комиксите шлем, но по всяка вероятност и той ще бъде част от екипировката му.

Според Looper, жълтият костюм на Върколака означава, че в "Дедпул 3" ще видим един от много варианти на героя, които съществуват във вече отключената Мултивселена. Което пък ни подсказва, че той може да не прилича много на това, което сме виждали до момента.

Ема Корин, "Дедпул 3" и новината, че се присъединява към Райън Рейнолдс и Хю Джакман

От кралското семейство до "Дедпул 3"

Очертава се да бъде интересно

А колкото до това дали филмът ще бъде категоризиран като 18+, поне така изглежда от изтекли видеа от снимачната площадка. На тях се вижда как Върколака и Дедпул се разправят и в даден момент първият намушква втория. Виждат се и сцени на това как Дедпул бива запратен в стена и крайниците му биват разпилени. Е, нищо няма да му стане, защото знаем, че той се регенерира точно толкова успешно, колкото и Върколака.