По време на Супербоул 2024 бяха пуснати много реклами, а сред тях един тийзър се открои може би най-ярко - този на третия филм за Дедпул.

Хю Джакман като Върколака в “Дедпул 3” - нечовешката му тренировка за ролята

Нечовешката тренировка на Хю Джакман

Ето така се правят мускули за Върколака

Очакваме от ужасно много време този трети филм и той ще бъде наистина специален, защото ще е първият, продуциран от Disney и част от киновселената на Marvel. Задачата му е да спаси въпросната киновселена от свободното падане, в което се намира през последните няколко години и откровено слабите филми.

И поне тийзърът ни загатва, че филмът наистина ще разчупи скуката и отново ще видим добре познатия ни и цапнат в устата Дедпул (Райън Рейнолдс). Освен това, знаем и какво ще е официалното заглавие на филма - Deadpool & WolverineКоето означава, че и Върколакът ще има водеща роля в него, но това вече го знаехме.

Чудехме се как ли Дедпул ще бъде вкаран в киновселената на Marvel и тийзърът ни подсказва, че мултивселената е ключът. И по-точно организацията Time Variance Authority, която познаваме от сериала Loki.

В трейлъра виждаме как Уейд Уилсън празнува рождения си ден с приятели, половинката си и много странна перука на главата си, когато бива прекъснат от агенти на TVA. След това се озовава в централата на организацията, където му бива поставена задача и показани кадри на супергеори като Железният човек и Тор.

"Малката ви киновселена ще бъде променена завинаги. Аз съм месията. Аз съм марвелският Исус", казва Дедпул в типичния си закачлив стил. В края на тийзъра пък ни е загатнато и участието на Върколака (Хю Джакман) и не изглежда така сякаш двамата ще са приятели в началото.

Дженифър Гарнър в "Дедпул 3" - актрисата се завръща като Електра

Дженифър Гарнър влиза в света на Дедпул

Повече от изненадваща новина

Deadpool & Wolverine се очаква да бъде първият филм от киновселената на Marvel, който да е 18+. Е, определено феновете на Marvel имат за какво да се вълнат тази година, защото изглежда обещаващо.

Deadpool & Wolverine е по кината от 26 юли