И втората порция епизоди от трети сезон на The Witcher излязоха. Което означава, че можем да видим как точно изглежда краят на Хенри Кавил като Вещера в хитовия сериал на Netflix, базиран на книгите на Анджей Сапковски.

Защо Хенри Кавил напусна The Witcher - истинските причини за решението на актьора

Истинската причина Хенри Кавил да се откаже от The Witcher

Жалко, наистина много жалко

Няма да издаваме нищо от сюжета. Достатъчно е, че голяма част от феновете на сериала, както и на романите, гледаха осемте епизода със смесица от тъга и омерзение. Защо? Заради факта, че са последните с Кавил като главния герой Гералт от Ривия.

В четвърти сезон на The Witcher ще видим Лиъм Хемсуърт като вещера Гералт. А големият въпрос остава как точно ще бъде обяснена видимата физическа промяна в него. Все пак говорим за фентъзи епос, където всичко е възможно, пише Men's Health.

Самото създаване на вещерите във вселената на Сапковски е свързано с драстична физическа промяна, свързана с мутирането им в свърхестествени същества. А нещата, които се случват на Гералт в последните епизоди на трети сезон, предполагат, че е възможно той да претърпи някаква физическа трансформация.

Според нашето скромно мнение няма особено поносим начин, по който феновете на The Witcher да приемат стъпването на Хемсуърт в обувките на Кавил. Освен с магия. И, слава богу, изходният материал предоставя такива възможности.

Четвърти сезона на The Witcher би трябвало да се движи по петата книга от поредицата "Вещерът" на Анджей Сапковски - "Огнено кръщение". Кога обаче въобще ще започне работата по него не е ясно - всичко зависи от стачката на сценаристите в Холивуд. Поне Лиъм Хемсуърт ще има достатъчно време да се подготви за тежкото бреме, което го очаква...