Предстоящият трети сезон на The Witcher е доста специален за феновете на сериала, защото той ще се яви и последният, в който ще гледаме Хенри Кавил като Гералт от Ривия.

The Witcher, Хенри Кавил, Лиъм Хемсуърт и изненадващата новина за отказа на героя от сериала

Изненадващият отказ на Хенри Кавил от The Witcher

Ето кой ще заеме мястото му

И докато повечето мнения са, че Лиъм Хемсуърт няма да може да замени подобаващо Кавил, премиерната дата на сезона е все по-близо, което накара Netflix да пусне и трейлър.

Той започва с думите на Гералт, че неутралитетът няма да ти издейства статуя в твоя чест, но ще те запази жив. Това ни подсказва, че войната ще стане още по-жестока, а неговата мисия - да предпази Цири (Фрея Алън) още по-трудна.

В случая на помощ ще се притече и Йенефер (Аня Шалотра), която ще я заведе в Атеруза с идеята да ѝ помогне да разгърне пълния си магичен потенциал. Това обаче може и да не се окаже добра идея, а само да вкара Цири в устата на лъва.

Играта ще загрубее до такава степен, че самият Гералт ще признае, че за първи път изпитва страх. Но не от някое чудовище, разбира се, все пак е вещер, а от това да не загуби Цири. Както знаем, сезонът ще бъде разделен на две части.

Първата порция от епизоди ще бъдат пуснати в Netflix на 29 юни, докато за заключителната част ще трябва да почакаме още месец - 27 юли.