Светът на кеча не ни е особено познат и сме далеч от мисълта да се вълнуваме от "боевете", които се водят в него. За сметка на това обаче има няколко филма, посветени на този спорт, които успяха да ни развълнуват.

Хълк Хоган и новината за влошеното здравословно състояние на кеч легендата

Притеснителното здравословно състояние на Хълк Хоган

Какво се случва с кечистът

"Кечистът" на Мики Рурк не само върна актьора в полезрението на киноманите, но и му спечели номинация за Оскар за главна роля. Fighting with My Family, преведен безобразно на български като "Семейни кютеци", също се сдоби с награди и ни накара да следим какво прави Флорънс Пю.

Така че и задаващият се филм на Шон Дъркин, посветен на кеча, със сигурност ще заслужи вниманието ни. А причините за това са много. Първо - The Iron Claw е базиран е на истинската история на известно семейство от света на кеча - Фон Ерик. И второ - актьорският състав...

Тук са Джеръми Алън Уайт, който се радва на безрезервната ни любов след The Bear, Зак Ефрон, който е абсолютно преобразен за ролята си на кечист, и Харис Дикинсън, който пък ни спечели с играта си в "Идиотският триъгълник".

Дамите са представени от Мора Тиърни ("Аферата") и Лили Джеймс (Pam & Tommy). Всички те са членове или се превръщат в такива на семейство Фон Ерик, чийто живот изцяло е белязан от кеча. А това няма как да мине без жертви...

Премиерата на The Iron Claw е на 22 декември.