Със сигурност всеки фен на кеча си има списък най-великите според него имена на кечисти. Напълно убедени сме и в едно нещо - че в голяма част от тях присъства и Хълк Хоган. В кеча Хоган може и да остави трайна следа с постиженията си, но в личен план нещата не вървят кой знае колко гладко за Тери Болеа, както е истинското му име.

Хълк Хоган, потвърдената новина за развода на кечиста и новата му връзка

Хълк Хоган потвърди и развода, и новата си връзка

Кечистът не си губи времето

Приятел на кеч суперзвездата Хълк Хоган сега разказва, че той е загубил усещане в долната част на тялото си след операция на гърба и е трябвало да използва бастун, за да ходи. 69-годишният Хогън претърпява неизвестна процедура, при която са отстранени някои от нервите на гърба му.

Допълнителни подробности за операцията не са споделени и не е ясно дали увреждането на краката на Хоган е постоянно или временно. Той сподели своя снимка на събитие в понеделник вечерта, на която изглежда, че стои без чужда помощ, което предполага, че се възстановява.

Легендата на WWE Кърт Енгъл разкрива за болестта на своя дългогодишен приятел в своя подкаст преди броени дни, пишат от Daily Mail. Той раказва, че Хоган не може да усети нищо от кръста надолу, но че сега ходи с бастун, което предполага, че може би има надежда за подобряване на състоянието му. Новината идва, докато светът на WWE се подготвя за WrestleMania, най-голямото събитие за годината, където много емблематични фигури в кеча - като Хогън и Енгъл, често се появяват.

"Той имаше прекъснати нерви от долната част на тялото си, затова не можеше да усети нищо от кръста надолу. Така че той трябва да използва бастуна си, за да се разхожда. Мислех, че използва бастуна, защото има болки в гърба. Не го боли, просто не усеща нищо. Това е доста сериозно, човече", разказва Енгъл. Хълк Хоган не е говорил публично по въпроса и няма яснота дали операцията е била успешна и как се чувсва в момента.