Сериал, който описва цялата история на настоящето кралско семейство на Великобритания, няма как да не е противоречив, независимо от многобройните награди, с които е удостоен. Разбира се, че говорим за The Crown, чиито снимки на финалния сезон приключиха преди дни.

The Crown, предупреждението в към трейлъра и ще бъде ли показана смъртта на принцеса Даяна

Последните мигове на принцеса Даяна в The Crown

Какво са ни спестили и какво - не

Така виждаме и някои кадри от него и, по-специално тези, които ще ни покажат сватбата на Чарлз с Камила. Доминик Уест е в ролята на принца, а Оливия Уилямс - в ролята на Паркър Боулс.

Снимките на сцената са правени в Рочестър макар същинската сватба, състояла се на 9 април 2005 г., да се е случила в Уиндзор. Самата церемония пък е заснета в Йоркската катедрала, която в последната седмица беше затворена за посетители именно заради работата по The Crown, съобщават York Press.

Освен сватбата на Чарлз и Камила, финалният шести сезон на сериала ще обхваща събитията, свързани с катастрофата и смъртта на принцеса Даяна, смъртта на сестрата на Елизабет Втора принцеса Маргарет, както и тази на кралицата-майка. Премиерата му се очаква до край на тази година по Netflix.