Снощи, 18 април, в поредния епизод на Hell's Kitchen хаосът при Сините зае централна роля, а грешките във водената от позитивния Славейко кухня не спряха да валят цяла вечер. Невъзможността му да се справи с поставената отговорна задача и липсата на цялостно развитие, принудиха шеф Ангелов да елиминира Славейко, което остави влюбения Димитър сам срещу всички в своя собствен отбор.

Иван Сарамандов в Hell's Kitchen - новият любимец на зрителите

Кой е новият любимец на зрителите в Hell's Kitchen

Новото попълнение, което бързо се превърна във фаворит

Това доведе и до поредния изненадващ обрат в Кухнята на Ада. Младата брокерка Симона получи шанс да смени цветовете, които защитава в кухнята и без колебание се превърна в най-новия член на Сините, изравнявайки силите в борбата за надмощие между Димитър, Сарамандов и един от най-бързо развиващите се готвачи в състезанието - Станислав.

За никого не е тайна, че между Димитър и Симона през последно време прехвърчат някакви искри, затова и преминаването ѝ в отбора на Сините истински зарадва както нея, така и Димитър.

Първоначалната поява на Симона в предаването никак не се понрави на хората. Една от причините е, че за разлика от повечето други Симона дори не е професионален готвач.  Много от зрителите не спестиха обидите си в социалните мрежи и заради начина по който изглежда Симона, и заради редица изказвания, които поставиха под въпрос интелекта ѝ.

Като например представянето ѝ в краткото портфолио, в което заявява: "Държа страшно много на външния си вид, защото за мен по корицата посрещат и по книгата изпращат​." В социалните мрежи се появиха и кадри от участието й в предаването, в които се вижда, че тя не прави разлика между скалопини и халапеньо и дори измисля нова дума "скалапеньо", при което изненадва шеф Виктор Ангелов.

С течение на времето обаче, съдейки по мненията, които масово се изразяват след всеки епизод на Hell's Kitchen в социалните мрежи, Симона все по-уверено се превръща в една от любимките на зрителите. Много я определят за "добра", "сърцата" и участник, в който "липсват преструвки". Някои не скриха и радостта си от смяната на отборите, което ще позволи на Симона и Димитър да готвят заедно и да се подкрепят повече.

"Браво за решението на шеф сега дано са щастливи и много любов да има между Димитър и Симона. И да не забравят да готвят де", пише под откъса от вчерашния епизод един последовател, докато друг отбелязва, че се надява да види именно Симона и Димитър на финала. 

Владимира Влахова в "Кухнята след Ада" на Станислав Иванов - какво  се случва след участието в Hell's Kitchen

След участието в Hell's Kitchen - какво се случва с преводачката и порноактриса Владимира

Интересни детайли от кухнята на филмите за възрастни

Не липсват, разбира се, и мнения, че фокусът в предаването тотално се е изместил и от претенции да бъде кулинарно предаване, бавно се е превърнало в нещо като "Биг Брадър" и "Ергенът".