Светът е голям и интересни житейски истории дебнат от всякъде. Точно като тази на една жена от Кливланд, която си мисли, че е единствено дете, докато не разбира, че има не само таен брат или сестра, но и цели 77 от тях.

26-годишната Шийна Холанд-Долан от Кливланд, Охайо, прекарва първите 20 години от живота си, мислейки, че няма братя и сестри, докато не научава, че майка й и баща й с увреждания са използвали донор на сперма, за да я имат, след като се борят да заченат години наред.

"Да се каже, че е шок, беше подценяване", признава Шийна. "Останах потресена."

Въпреки че родителите на Шийна са посъветвани да не казват на дъщеря си за генетичния й баща, когато става на 20 г., те решават да ѝ разкрият истината.

"Беше трудна ситуация, първоначално бях толкова разстроена, че ме излъгаха", спомня си Шийна. "Разбирам, че тогава може би е имало елемент на срам и те са се притеснявали какво ще си помислят другите хора", разсъждава тя.

Хуанита Пиенаар - жената, която откри мъжа на живота си след среща с ясновидка

Жената, която откри мъжа на живота си след среща с ясновидка

Съдбата винаги има план за любовта

След като научава истината Шийна започва да изпитва желание да разбере дали има роднини, затова търси отговори на уебсайта за родословие 23andme.

"Перспективата за братя и сестри дори не ми беше минавала през ума, когато отидох на лов в сайтове за родословно дърво", признава тя. "Но някой се свърза с мен и каза: "Знам кой е баща ти." Именно там Шийна разбира, че е 47-мото дете от същия донор на сперма.

"Сега сме 78 и съм сигурна, че още много чакат да бъдат намерени",  с въление споделя жената пред Daily Mail. 

Шийна e поканена да се присъедини към група във Facebook, създадена от нейната по-голяма полусестра Киани Аройо, която се опитва да проследи възможно най-много братя и сестри.

Шийна открива, че нейният биологичен баща се е записал да дарява сперма, когато е бил в колежа, за да спечели допълнителни пари и да помогне на двойките да заченат.

Микел Руфинели - жената с най-широкия ханш в света

Когато обиколката на ханша ти е почти два метра и половина

Какво е липедем и кого засяга

"Изпитвах някакво болезнено очарование от това, особено в началото", признава тя. Шийна не крие, че обича да намира нови братя и сестри, които да добавя към групата.

"Всеки има различни нива на участие, което е добре, но има много от нас, които се виждаме редовно и си прекарваме страхотно", обяснява тя. "Всеки път, когато срещна нов полубрат, търся прилики - имат ли същите трапчинки като мен или същото чувство за хумор?"

Въпреки че не е израснала, познавайки своите братя и сестри, Шийна казва, че тя и съпругът й Андрю са забелязали, че с някои от тях споделя подобни маниери.

"За първи път се срещнах с Киани, след като тя ме покани да я посетя във Флорида. Не обичам да казвам "не" на приключенията, така че тръгнах. Бях толкова развълнувана, че имам сестра. Открихме, че и двете ще се женим по едно и също време, така че се уговорихме да отидем заедно на меден месец. Беше толкова специално", разказва Шийна.

Лаура Исабел Леон - жената на истинския Тарзан

Коя е жената на истинския Тарзан

Когато две сродни души се срещнат

И въпреки че смята, че трябва да има по-строг контрол и повече регулации около донорството на сперма и клиниките, тя е развълнувана, че е намерила цяло семейство.