Всеки, който вечер разпуска пред екрана с Netflix, ней-вероятно е попадал на сериала Nobody Wants This. И ако вече не го е гледал, то едва ли е пропуснал поне да го забележи сред класацията на най-гледаното в платформата.

Новите филми и сериали на Netflix през октомври

Новите филми и сериали на Netflix през октомври

Месецът на тиквата ще бъде развлекателен

Премиерата на романтичната комедия бе едва преди по-малко от месец - на 26 септември, като направи забележителен скок, превръщайки се в едно от най-силно стартиращите заглавия, които са оригинална продукция на Netflix.

През първия си уикенд сериалът дебютира на второ място, а до края на първата си пълна седмица в платформата се изкачи до №1 в класацията на десетте най-гледани. През първите 11 дни от пускането си Nobody Wants This е събрал впечатляващите 26.2 милиона гледания, пише Deadline.

Сериалът нашумя доста и предизвика вълнение у феновете си заради начина, по който отразява съвремието ни, романтичните отношенията между мъжете и жените, и не на последно място, разбира се, секси сцените. А те са се получили благодарение на двамата актьори в главните роли - Кристен Бел и Адам Броуди.

Актрисата изиграва Джоан - водеща на подкаст, която се запознава с Ноа - еврейски свещеник. Двамата попадат случайно на парти и макар че са доста различни един от друг и на пръв поглед неподходящи като двойка, излизат заедно и разбират, че всъщност помежду им прехвърчат искри.

Въпреки химията, те все пак имат собствените си възгледи за живота, а не липсват и други пречки пред любовта им. Сред тях са дори и семействата им, включително сестрата на Джоан - Морган (Джастин Люпе), както и брат ѝ Саша (Тимъти Симънс).

В случай че досега не сме обърнали внимание на сериала, все още можем да наваксаме с всички 10 епизода. И е добре да го направим, тъй като вече е ясно, че се задава и втори сезон.

Определено това, че първи сезон няма да е краят на Nobody Wants Thisе е добра новина за феновете. Но едва ли е особено изненадващо предвид успеха на сериала.

Мистерии, свръхестествено, оцеляване и предателства - старият нов сериал в Netflix, който е хит (отново)

Мистерии, свръхестествено, оцеляване и предателства - старият нов сериал в Netflix, който е хит (отново)

Вече се работи по трети сезон

Негов създател и изпълнителен продуцент е Ерин Фостър, която черпи вдъхновение от личния си опит в живота за сериала. А него определя като "връхна точка в кариерата ми". Докато тя отново ще се завърне за втория сезон, в екипа се предвиждат и нови попълнения. Кога ще можем да очакваме новите епизоди на Nobody Wants This обаче все още не е ясно.