Една от причините да се вълнуваме за края на лятото е, че идва времето за новия театрален сезон. А той вече започна, което означава, че отново сме добре дошли в салоните.

„Неделя сутрин” с Филип Буков и Павел Иванов с премиера в Theatro отсам канала

Срамните спомени на Филип Буков и Павел Иванов

Купонът е бил епичен, когато след петък се събудиш в неделя

Откриващите постановки в повечето театри вече се изиграха, включително и в Младежки театър "Николай Бинев", който обаче започва още по-ударно есента - с премиера. Новото представление в афиша му носи провокативното заглавие "Малки негодници" и обещава да ни зареди с доза свежо настроение.

Комедията е на автора Бернхард Гьорг, а с режисурата ѝ се захваща Атанас Атанасов, на когото този жанр не му е никак чужд. В историята са забъркани основно един лекар и двама мъже - негови пациенти. Специалистът обаче обърква диагнозите им. Още по-неприятното в случая е, че става въпрос за доста деликатни случаи, каквито са еректилната дисфункция и пристрастеността към секса.

Снимка 634309

Източник: Младежки театър "Николай Бинев" / фотография Иван Дончев

Колкото сериозни са проблемите, толкова комични и абсурдни са и ситуациите, в които попадат героите, а като прибавим и редицата им недоизказани мисли, кашата е безвъзвратно забъркана. И въпреки че двамата пациенти се учудват на предложената им терапията, все пак се съгласяват с всичко, което лекарят им казва и се подлагат на скъпоструващо лечение в частна клиника.

Снимка 634307

Източник: Младежки театър "Николай Бинев" / фотография Иван Дончев

Дали обаче надеждата им за бързо излекуване ще се окаже измамна, дали лекарите и сестрите в клиниката ще осъзнаят грешката си, или лечението ще продължи в противоположната посока спрямо заболяванията на двамата пациенти, остава да разберем като гледаме.

Снимка 634308

Източник: Младежки театър "Николай Бинев" / фотография Иван Дончев

"Малки негодници" е освен свежа комедия, и пълна с обрати. Освен това ще ни накара да се замислим за случайността и за това колко нелепи и абсурдни ситуации могат да бъдат породени от една грешка - когато са разменени две имена, две диагнози, две лечения, два живота.

На сцената в ролите на лекари и пациенти ще видим Георги Гоцин, Владислав Стоименов, Мая Бабурска, Ярослава Павлова, Гергана Христова, Ангелина Славова, Венцеслав Димитров, Ахмед Юмер, Веселина Конакчийска, Моника Иванова.

Смело и смахнато – пътят на Виолина Доцева от пеенето на улицата до главна роля в сериал

Смело и смахнато - от пеенето на улицата до главна роля в сериал

Виолина Доцева никога не се отказва от мечтите си

Премиерата на "Малки негодници" е на 20 септември от 19 ч. в Младежки театър "Николай Бинев". Следващите дати на представлението са 21 септември и 6 и 27 октомври, а повече информация за него има тук.