Кога започва неделя сутринта? С последния коктейл и финалния припадък в петък? Или с първите звуци от бормашина, които дълбаят насилствено в мозъка? Защо пропускаме съботния следобед и имаме ли изобщо шанс да го изживеем? Не и ако купонът е бил наистина добър.

Джон Малкович поставя "Оръжията и човекът" на Бърнард Шоу в Народен театър “Иван Вазов”

Скандал, провокация или просто комедия - Джон Малкович с нова пиеса в Народния

Как световноизвестният режисьор ще осмее българите

Но преди да си отговорят сами, Филип Буков, Павел Иванов, Христо Пъдев, Стоян Дойчев и Skiller ще се зададат тези и други въпроси.

Тримата актьори в компанията на бийтбоксъра ги очаква необичайно събуждане в "Неделя сутрин" - продължението на предишното им представление "Петък вечер".

Новата комедийна авторска постановка на Ваня Георгиева, режисирана от Ивайло Ненов, събужда героите в спокойните води на неделята. Момчетата хитро прескачат съботния ден и си мислят, че нищо не може да наруши почивката им. Уловката обаче е, че загадъчният финал на петъчната вечер е оставил смущаващи белези и пропуква мечтата за спокойствие в почивния ден. Така неделята се превръща в минирано от срамни спомени и догадки поле, на което ще прехвърчат комични случки, свързващи преживяванията от петък вечерта с неделното пробуждане.

Постановката е подходяща за лица над 16 години.

“Хага” с Юлиан Вергов, Деян Донков и Радина Кърджилова с премиера в Народния театър

Какво ново ни готвят Юлиан Вергов, Деян Донков и Радина Кърджилова

Последиците от войната като смешна и зловеща фантасмагория

Премиерата на "Неделя сутрин" е на 13 септември от 19:30 ч. в Theatro отсам канала в София. Следващите дати на представлението са предвидени в Пловдив, Бургас, Казанлък и Ямбол. Повече информация има тук.