В началото на месец февруари тази година Джеймс Гън и Питър Сафран - новият креативен тандем, който ще води вселената от супергерои на DC, обяви какво да очакваме от студиото през следващите няколко години.

DCU, Джеймс Гън, Питър Сафран, Superman: Legacy, The Brave and the Bold и новите филми и сериали, които да очакваме

Светът на супергероите ще бъде разтърсен

Ето кои филми и сериали ще видим в близките години от DC

Едно от заглавията, които представляват сериозен интерес от страна на феновете, е Superman: Legacy. Не само защото ще бъде филм за Супермен, но и защото в ролята няма да видим Хенри Кавил, а друг актьор.

През февруари дори самият Гън нямаше представа кой ще поеме червеното наметало на криптонеца. С минаването на седмиците обаче режисьорът успя да завърши сценария за филма и е започнал кастинг за ролята.

От източници на The Hollywood Reporter разбираме и малко повече подробности около това кои актьори са набелязани за главните роли - тези на Супермен, Лоис Лейн и Лекс Лутър.

Твърденията са, че Дейвид Коренсует е сред фаворитите за ролята на криптонеца. В борбата за нея са още двама актьори, но за момента не се знае кои.

За ролята на любовния интерес на Супермен - Лоис Лейн, има няколко актриси, които са на финалната права. Това са Ема Маки, Рейчъл Броснан, Фийби Дейнвър и Самара Уейвинг. Предстоят обаче да бъдат направени екранни тестове, за да се види коя е най-подходяща.

Източниците твърдят, че Броснан се е представила забележително на кастинга, но фактът, че е на 32 години, може да ѝ изиграе лоша шега. Просто защото визията на Джеймс Гън за филма е да представи героите в по-младите им версии - в началото на 20-те им години.

"Ренфийлд" – какво да очакваме от филма за Дракула с Никълъс Кейдж и Никълъс Холт

Какво да очакваме от "Ренфийлд" с Никълъс Кейдж като Дракула

Кой да предположи, че вампирите са хем кръвожадни, хем смешни

Към момента единственият, който няма конкуренция, е Никълъс Холт. Очаква се той да влезе в ролята на злодея Лекс Лутър. Това е добра новина за него след като стана ясно, че е загубил ролята на Батман в режисирания от Мат Рийвс филм. Както знаем, тя отиде при Робърт Патинсън.