Ким Кардашиян е показала до момента ясно, че не смята да се ограничава до изявата в само едно поприще, а иска да се разгърне максимално много. Доказателство за това са много и различни бизнеси, които тя има.

Ким Кардашиян и новият ѝ сутиен за SKIMS - нелеп или необходим

Сутиенът на раздора на Ким Кардашиян

Защо всички отново говорят за риалити звездата

Риалити звездата ще се опита да завладее и Netflix, но този път не със семейните си драми и вражди, а с романтична комедия. От Deadline разбираме, че именно стрийминг платформата е спечелила наддаването за правата на The Fifth Wheel.

Във филма Кардашиян не само ще влезе в една от главните роли, но и ще бъде продуцент. За момента не е ясно кой още ще участва в романтичната комедия, пише Entertainment Tonight.

Снимка 643633

Източник: GettyImages

Не се знае с каква сума са се разделили Netflix за правата върху филма, но конкуренцията е била сериозна, като на даден етап дори е обсъждана възможността за разпространение по кината. Това няма да е първа роля в киното за Ким Кардашиян, но ще бъде най-сериозната ѝ.

Ким Кардашиян след връзката с Пийт Дейвидсън - какъв мъж иска риалити звездата

Какъв мъж иска Ким Кардашиян

Звездата има ясни изисквания

До момента сме я виждали в епизодични появи във филми като "Брачната съветничка" (2013 г.) и "Дълбоко в долината" (2009 г.), като за последно я гледахме в American Horror Story: Delicate.