Последните години не са леки за Бритни Спиърс, защото тя често попада в новинарските заглавия. Оказва се, че ще е и поредната музикална звезда, която ще се сдобие със собствен биографичен филм. 

Бритни Спиърс отново шокира - този път с признанията в The Woman in Me за Джъстин Тимбърлейк

Бритни Спиърс отново шокира - този път с признанията си за Джъстин Тимбърлейк

Биографичната книга The Woman in Me и твърде личните моменти

От Universal Pictures обявиха, че подготвят биографичен филм за изпълнителката. Това ще се случи след като са закупили правата върху мемоарите на Спиърс The Woman in Me, които бяха издадени миналата година.

Джон Чу ще режисира, а Марк Плат ще продуцира, но за момента няма никаква информация около това коя актриса ще влезе в ролята на Бритни Спиърс. В X изпълнителката написа, че се радва, че най-после може да сподели вълнуващия проект, по който е работила тайно с Плат.

Снимка 638240

Източник: GettyImages

The Woman in Me проследява както детските години на Бритни Спиърс, така и пътя и към славата и всички проблеми и връзки с мъже, които има. Това ни навява на мисълта, че повече от една актриса може да влезе в ролята на Спиърс, ако филмът покаже различни периоди от живота ѝ.

Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк преди и след аборта - какво знаем за отношенията им

Преди и след аборта - всичко за връзката на Бритни и Джъстин

Връщаме лентата назад с над 20 години

Сега остава да разберем коя актриса ще бъде избрана за главната роля. Според People има няколко варианта, които са повече от подходящи. Става дума за Сабрина Карпентер, Мили Боби Браун, Сидни Суийни, Бела Торн и Флорънс Пю.