Последно гледахме Робърт Патинсън като Батман, но от последната му роля вече мина известно време. Затова и с нетърпение очакваме предстоящите му филми. За Зендая обаче тази година се очертава по-продуктивна. През март излезе "Дюн: Част втора", а едва месец по-късно и "Претендентите". Очаква се актрисата да се завърне и за третия сезон на сериала "Еуфория", чиито снимки са планирани да започнат през януари.

Има ли вражда между Зендая и Сам Левинсън - или защо “Еуфория” достигна до ръба на провала

Има ли вражда между Зендая и Сам Левинсън - или защо “Еуфория” достигна до ръба на провала

Каква е причината за разрива в екипа на сериала

Измежду всички останали ангажименти двамата актьори явно имат намерение да сместят и още един, в който да работят заедно. По информация на източници на Deadline Зендая и Робърт Патинсън са в преговори за участие в романтична драма.

Заглавието на филма е The Drama, а негов режисьор и сценарист е Кристофър Боргли. Миналата година излезе последният му филм - Dream Scenario - фентъзи комедия, която получи одобрението на критиците.

Предстоящият The Drama обаче се очертава по-различен, като най-вероятно жанрът ще е романтична драма. Очаквано, подробностите все още се пазят в тайна, но се предполага, че в центъра на сюжета ще бъде романтичната история на двойка (в главните роли Зендая и Робърт Патинсън), която претърпява неочакван обрат преди големия си ден.

Филмът ще бъде финансиран и продуциран от A24, които вече са работили с режисьора Кристофър Боргли по Dream Scenario. Square Peg също ще бъдат продуценти, което означава поредно сътрудничество между двете компании.

Ще бъдат ли Дженифър Лорънс и Робърт Патинсън неочаквано добра комбинация

Ще бъдат ли Дженифър Лорънс и Робърт Патинсън неочаквано добра комбинация

В трилъра Die, My Love

В общото им портфолио засега влизат заглавия като хорър мистериите "Наследствено" с Тони Колет и "Мидсомар" с Флорънс Пю. Предстоят им също така Death of a Unicorn с Джена Ортега и Пол Ръд, както и Eddington с Хоакин Финикс, Педро Паскал и Ема Стоун.