Освен риалити звезда, Ким Кардашиян е и бизнесдама с нестандартни и смели идеи. Тя често привлича вниманието както със собствения си стил на обличане, така и с дрехите, които създава за марката си SKIMS. А поредната ѝ рекламна кампания е отново необичайна и успя да предизвика най-различни коментари онлайн.

Ким Кардашиян след връзката с Пийт Дейвидсън - какъв мъж иска риалити звездата

Какъв мъж иска Ким Кардашиян

Звездата има ясни изисквания

А най-новото от модната компания на Ким Кардашиян е фокусирано върху бельото - звездата официално пусна сутиен с вградени изкуствени зърна.

"Температурата на Земята се повишава все повече и повече. Морските нива се покачват. Ледовете се топят. Аз не съм учен, но вярвам, че всеки може да използва уменията си, за окаже въздействие," казва 43-годишната Ким Кардашиян, докато пише на компютър за видеото към рекламата.

След това посочва към подробна схема на сутиена и допълва: "Ето защо представям чисто нов сутиен с вградени зърна, така че колкото и горещо да е, винаги да изглеждате сякаш ви е студено."

Клипът веднага предизвика вълна от коментари в социалните мрежи, където голяма част от потребителите се надяват идеята за пускането на подобен сутиен да е просто шега. "Хората умират, Ким", пишат някои по-раздразнени, които имат предвид случващите се в момента войни и това колко нелепо изглежда подобна бизнес идея на фона на събитията по света.

Освен негативните коментари обаче не липсват и такива, в които хората поздравяват риалити звездата за нестандартната идея. "Досега не знаех, че толкова имам нужда от това", пише без ирония един потребител. Друг пък споделя съвсем искрено: "Това е гениално."

Скандалът между Кортни и Ким Кардашиян - защо сестрите не спират да се нападат

Скандалът в клана Кардашиян рязко загрубява

Защо сестрите Ким и Кортни не спират да се нападат

Е, ние не знаем дали един такъв сутиен е наистина абсолютно излишно творение, но определено ни се струва, че Ким Кардашиян май е имала твърде много свободно време напоследък. Вярваме и че може да го инвестира в измислянето далеч по-добри неща.