Изминаха едва няколко дни от края на четвърти сезон на "Истински детектив", озаглавен "Тъмната страна" и вече знаем, че ще има още един сезон.

"Истински детектив: тъмната страна" и рекордът по гледаемост за сериала

Новият "Истински детектив" вече чупи рекорди

Четвърти сезон отвява конкуренцията

След успеха на сезона и рекордно високите рейтинги, които епизодите отчетоха, от HBO са решили отново да гласуват доверие на създателката на "Истински детектив: тъмната страна" Исса Лопес.

Тя ще трябва да напише историята и сценария за новия пети сезон, като за момента не се знае дали ще режисира. Едва ли ще видим отново Джоди Фостър и Кали Рейс в новия сезон, защото добре знаем, че концепцията на сериала е да сменя изцяло актьорския състав.

За момента няма информация нито кога можем да очакваме пети сезон на "Истински детектив", нито кои актьори ще влязат в главните роли.

"Истински детектив: тъмната страна" се оказа най-гледаният сезон от всички до момента, събирайки средно по 12.7 милиона зрители на епизод. По всяка вероятност създателят на сериала Ник Пизолато отново няма да бъде замесен, като той открито атакува четвърти сезон, пише The Hollywood Reporter.

"Истински детектив: тъмната страна" - всички въпроси и отговори след края на сезона

Всички въпроси и отговори след края на "Истински детектив: тъмната страна"

Създателката на сериала Исса Лопес дава някои отговори

Пизолато не бе замесен по никакъв начин в "Истински детектив: тъмната страна", но въпреки това получи кредит като продуцент и продължава да бъде компенсиран.