Свикнали сме, че ролите, които поема Колин Фарел, не са случайни. Рядко сме оставали разочаровани от филм с негово участие, а и очевидно абсолютно нищо не го плаши, включително да е обезобразен и неузнаваем в "Пингвинът" на Мах.

Какво да очакваме от "Пингвинът" с Колин Фарел

Какво да очакваме от "Пингвинът" с Колин Фарел

Сериалът на HBO разгръща света на „Батман“ с Робърт Патинсън

Сериалът Sugar по Apple TV+ определено успя да ни изненада с неочаквания обрат в последните епизоди на първи сезон. В него 48-годишният ирландски актьор беше в ролята на детектива Джон Шугър.

Стилистиката на филма напомняше класическите филм ноар и използваше похватите на традиционните детективски истории с изтерзан от неизвестна лична драма главен герой, решен обаче на живот и смърт да се бори за случаите на клиентите си.

Следва спойлер за сюжета - ако възнамерявате тепърва да гледате първи сезон на Sugar, не четете нататък.

Снимка 685594

Източник: GettyImages

Неочакваното разкритие, че детектив Джон Шугър всъщност е извънземен, както и цялата организация, която го изпраща на мисиите му сред хората, добави допълнително измерение на сериала на Марк Протосевич.

Явно всичко това е станало причина Sugar да бъде подновен за втори сезон. В него героят на Колин Фарел се завръща в Лос Анджелис, за да поеме нов случай на изчезнал човек, докато все така търси отговори за изчезването на сестра си.

За момента все още няма обявена премиерна дата на втори сезон на Sugar, пишат Deadline.