Британски инфлуенсър твърди, че е спечелил почти половин милион паунда - благодарение на естественото си окосмяване по тялото, което не премахва.

Когато си успешен инфлуенсър, но църквата те преследва заради разголени снимки

Когато си успешен инфлуенсър, но църквата те преследва заради разголени снимки

Модерните професии срещу старите разбирания

Фенела Фокс е 30-годишна млада жена от Уорчестър, която споделя често свои снимки в социалните медии. И може да се похвали с множество последователите, благодарение на естествения си външен вид.

Фокс е забелязала, че изображенията ѝ се харесват повече, когато са напълно натурални - без грим, прически и обезкосмяване. "Просто оставих тялото си такова, каквото е", казва тя пред Mail Online.

"Започнах и да говоря за това онлайн и скоро станах известен като "инфлуенсърката с положително тяло". Мисля, че по това време нямаше много хора, които правеха нещо подобно, така че наистина се откроявах."

Фокс каза, че получава около 8 000 паунда на месец от създаване на съдържание. И въпреки че финансовата ѝ независимост е нещо положително в живота ѝ, тя страда от посттравматчен стрес след поредица от ужасяващи реакции и два пъти, когато е била преследвана.

Тя споделя пред изданието, че "животът ѝ вече не е същият" от 2018 г. насам, когато един мъж е обсебен от идеята да я нарани. "Беше ужасяващо", казва тя. "Той започна да ме преследва, докато друг редовно ми пишеше дълги есета и събщения онлайн."

Как влиятелен инфлуенсър създаде свой изкуствен клонинг и спечели хиляди

Как влиятелен инфлуенсър създаде свой изкуствен клонинг и спечели хиляди

Изкуственият интелект - нашето бъдеще

Фенела разказва и за другите отрицателни аспекти на своята работа. Един от най-ужасните за нея е, когато някой ѝ каже, че работата ѝ ще доведе до смърт от негова страна. "Случвало ми се и мъже да очакват от мен да спя с тях заради това, което правя", добавя тя. И същевременно разкрива, че когато споделя за липсата си на сексуален живот, предизвиква истински шок у своите фенове.