Холи Джейн, която живее в Калифорния, САЩ, е самотната майка на четири деца. И тъй като е трудно да отглежда сама наследниците си, тя стига до крайното решение да публикува свои пикантни снимки по бански в социалните мрежи - и за кратко време се "сдобива"с 211 000 последователи и започва да печели около 45 000 долара на месец.

Maxim определи кои са най-секси инфлуенсърките за 2023 г.

Инфлуенсърките, след които всеки се обръща

Половинката не Лео Меси е само една от тях

Всичко звучи прекрасно, но има един проблем - Холи е член на мормонската общност. А да бъдеш инфлуенсър и част от религиозното течение са две абсолютно несъвместими неща. И логично младата жена започва да получава сериозен отпор от хората в общността. Но тя държи на своето и продължава да споделя "непристойни" снимки и видеоклипове. И изглежда, че на членовете на църквата най-накрая им е писнало.

В резултат на това, Холи получава писмо от Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни, в което се посочва, че членството ѝ ще бъде прекратено поради "поведение, противоречащо на законите и реда на Църквата". "А аз не смятам, че правя нещо нередно", казва инфлуенсърката и добавя, че се е надявала на някаква друга форма на порицание.

"Изненадана съм, че са толкова строги. Мисля, че Бог ме подкрепя - аз празнувам тялото, което Той е създал, по тактичен и стилен начин. Освен това съм добър човек и добра майка, всичко е законно, просто работя усилено."

Холи разказва и, че след като местният епископ е бил уведомен за профила ѝ в Instagram, той е посетил дома ѝ в опит да я убеди да го закрие. "Той се отнесе с мен като към проститутка. Каза ми да избирам между кариерата си и членството в църквата".

Неспособна да го убеди, че има на своя страна"божията подкрепа", тя започва да избягва епископа, но скоро получава известие, че "съветът" на църквата се събира, за да реши "присъдата" си. Вследствие на което тя получава въпросното писмо.

Подобни крайни решения от страна на църковната общност се взимат много рядко. "Това е все едно папата да ви изпрати съобщение и да ви каже: "край". Сега се чувствам изгубена, тревожа се за децата си, които искат продължават да посещават църквата и да се срещат с хората там", споделя Холи и не разбира какво е общото между религиозната ѝ принадлежност и това, че се "съблича онлайн".

И Холи, продължавайки да практикува мормонската вяра в дома си, си отмъщава, като не спира да споделя снимки и видеоклипове на страницата си.

Папа Фрациск, метиси, инуити, посещението му в Канада, възмутителните действия на Римокатолическата църква и извинението за тях

Когато и папата поиска прошка

Как е сгафила католическата църква

"Имам милиони гледания, когато показвам бикините си. Но дори и в мрежата има хора, които ме укоряват и дори ме питат "как се наричам християнка". Но, в крайна сметка, всеки греши", казва още Холи и е убедена, че нищо няма да я спре от успешната онлайн кариера, пише Indy100.