След като миналата седмица стана ясно, че Ашли Греъм е номер едно в класацията за "Най-сексапилните жени" на списание Maxim за 2023 г., време е да видим и кои дами в света на инфлуенсърите попадат в селекцията на списанието. 

Кахелани Папке

Само един поглед стига и ще разберем, че има нещо царствено в Кахелани Папке. Тя е праправнучка на последната кралица на Таити - кралица Марау, което я прави последната таитянска принцеса. Въпреки че е много сдържана, що се отнася до кралската ѝ кръв, същото не може да се каже за снимките ѝ в Instagram. 

Джоузи Кансеко

Пенсионираният играч на главната лига по бейзбол на САЩ - Хосе Кансеко, имаше блестяща кариера и всичко останало, но може би най-впечатляващото нещо, което е дал на света, е дъщеря му Джоузи. Тя 1.80 метра чисто великолепие - сладък пакет от сияйни сини очи и перфектно изсечено тяло като на Венера.

Адисън Рей

88.8 милиона - това е броят на феновете, които 22-годишната TikTok звезда има в платформата си. И с колосалните 5.8 милиарда харесвания и още милиони последователи в други платформи, тя с право си спечели титлата инфлуенсър от световна класа.

Ема Чембърлейн

Ема Чембърлейн се наложи в YouTube, където натрупа 12 милиона абонати и над 1.5 милиарда гледания, а кариерата й едва сега започва. Тя е новото лице на Lancôme и наскоро подписа голяма сделка със Spotify за своя подкаст.

Emma Chamberlain, MrBeast, Rhett & Link, Michael Le, Patrick Starrr - топ 5 на най-влиятелните инфлуенсъри за 2022

Най-влиятелните инфлуенсъри за 2022 г.

Кой влиза в челната петица

Колийн Диас

Що се отнася до начинаещите Instagram сензации, Колийн е една от най-добрите. Страхотната филипинка има 1.5 милиона абонати в YouTube, жадни за нейните бляскави блогове, а други 738 000 следват Instagram профила ѝ, където надничат в крещящия ѝ начин на живот.

Бруна Лирио

Винаги сме знаели, че бразилските жени са особено секси, а Бруна Лирио е живото доказателство за това. Зеленоока и дългокрака, всичко в нея е прекрасно и хипнотизиращо. 

Морган Кецнер

Един милион последователи в Instagram са очаровани от непринудената красота и невероятните извивки на Кецнер, независимо дали демонстрира убийствената си физика в бикини, бельо или ежедневно облекло. Нейното онлайн присъствие непрекъснато привлича нови клиенти, включително Sports Illustrated, ASOS и PrettyLittleThing.

Александра Купър

Кой е изящен, забавен и един от най-успешните подкастъри на нашето време? Това е Александра Купър и то благодарение на ексклузивната ѝ сделка за 60 милиона долара със Spotify. Настоящият водещ на Call Her Daddy сега е най-високоплатеният подкастър на платформата.

Оливия Понтон

Млада и много секси, Оливия Понтън стана новобранец на Sports Illustrated през 2022 г. - само две години след като спечели популярност като инфлуенсър през 2020 г. За краткото време, откакто е известна, родената във Флорида красавица, участва в кампании за Victoria's Secret и краси корицата на L'Officiel.

Антонела Рокузо 

Антонела Рокузо вероятно е една от дамите, на които най-много завиждат жените по света, като се има предвид, че тя е преданата и толкова секси съпруга на футболната звезда Лионел Меси. И с 34 милиона последователи в Instagram, тя сама по себе си е популярен инфлуенсър.

Чиара Кинг

24-годишната певица и инфлуенсър е най-популярна със съдържанието си в TikTok, където събра огромен брой фенове. 3.5 милиона, ако трябва да бъдем точни.

Ашли Греъм - изборът на списание Maxim за най-сексапилната жена на 2023 г.

И най-сексапилната жена за 2023 г. е...

И кой още попада в Hot 100 на Maxim

Скарлет Лейтхолд

С впечатляващите 5.1 милиона последователи в Instagram, красотата на тази млада дама от Лос Анджелис с бебешко лице, е забелязана и оценена още на 14-годишна възраст. Сега с договор с Next Models, тя всъщност си спечели слава по друг начин: когато Джъстин Бийбър публикува нейна снимка в своя Instagram.