До настъпването на астрономическото лято остават още няколко седмици, но всички вече сме на вълна топли морски приключения. Е, разбира се, може да не са топли и морски, а прохладни и планински.

The Takedown, Our Father, A Perfect Pairing и новите филми и сериали на Netflix през май

Новите филми и сериали на Netflix през май

Разнообразието е гарантирано

Това вече е въпрос на личен избор, но важното е, че каквото и да правим Netflix са се погрижили да има един куп нови неща за гледане. И поне през този юни няма да направят изключение и да изневерят на себе си. Ето и кои заглавия ни грабнаха окото за този месец.

Hustle

Баскетболът ни е любимец, така че няма как да пропуснем възможността да започнем месеца с филм на именно тази тематика. В главната роля влиза Адам Сандлър, който също като нас е запален баскетболен фен.

Актьорът ще изиграе скаут, на когото напоследък въобще не му върви с надушването на правилния талант. Но един ден се натъква на обещаващ талант, който може да промени както неговата кариера, така и облика на NBA. Проблемът обаче е, че никой не му вярва и трябва да се оправя сам.

Скаутът трябва да заложи абсолютно всичко и да тръгне срещу всички, за да успее да докара въпросният талантлив баскетболист в Америка, където той да докаже, че е достоен да играе в Лигата на извънземните. Сред продуцентите на филма е Леброн Джеймс, а в него участие взима и Бобан Марянович.

Hustle е в Netflix от 8 юни

Halftime

За всички тези години, прекарани на сцена и във фокуса на медийния интерес, Дженифър Лопес определено няма нужда от представяне. В този документален филм обаче ще видим какво ѝ коства толкова години да е сред най-добрите в развлекателния бизнес.

Защото освен успешна музикална кариера, тя може да се похвали и с не един и два филма зад гърба си. Halftime ще ни покаже второто полувреме от живота на Лопес, в което тя се стреми да бъде още по-добра.

По-добра в работата си на сцена, по-добра в киното, по-добра майка и по-добър активист за каузите, в които вярва. И поне от трейлъра разбираме, че всичко това не е никак лесно.

Halftime е в Netflix от 14 юни

Man Vs Bee

Завършваме месечната селекция с една много интересна и забавна комедия. В нея Роуън Аткинсън ще се срещне с една пчела, която ще му разкаже играта.

Тревър е човек, който винаги успява да си навлече някакви проблеми, но е обнадежден, че за него предстоят добри дни. Още повече, когато получава наглед лесна работа - да наглежда луксозна къща за няколко дни, в която има много скъпи произведения на изкуството.

Spiderhead, Крис Хемсуърт, Майлс Телър, Джърни Смулет и трейлър на филма на Netflix

Крис Хемсуърт такъв, какъвто не сме го виждали

Актьорът с нова роля, която е далеч от тази на Тор

Наистина звучи като детска игра, за която даже ще му платят. Но се превръща в бойно поле, когато една досадна пчела решава да му вгорчи живота. И точно там започва големият смях.

Смях, който ще се простира в цели 10 епизода. Трудно можем да изброим начини, по който Тревър ще се опита да се отърве от въпросната пчела.

Man Vs Bee е в Netflix от 24 юни

През юни може да обърнем внимание и на Surviving Summer (3 юни), шестият и последен сезон на Peaky Blinders (10 юни), Spiderhead (17 юни), The Umbrella Academy (22 юни) и The Man from Toronto (24 юни).

The Man From Toronto, Кевин Харт, Уди Харелсън и трейлър на екшън комедията

Кевин Харт и Уди Харелсън влизат в екшъна

Трейлър на The Man From Toronto