Още от началото на 2020 г. знаем, че Кевин Харт ще участва в екшън комедията The Man From Toronto. Филмът обаче премина през наистина много трудности.

The Man From Toronto, Джейсън Стейтъм, Кевин Харт и защо актьорът напусна филма

Какво се случва с Джейсън Стейтъм

Само Кевин Харт остана на борда на The Man From Toronto

Първоначално Джейсън Стейтъм трябваше да прави компания на Харт, но само няколко месеца по-късно стана ясно, че актьорът се е отказал от ролята. Неговото място пък бе заето от Уди Харелсън.

След това имаше проблеми с премиерната дата и много отлагания. И в крайна сметка, преди няколко месеца Sony продаде филма на Netflix. И така, след цялата тази одисея, най-сетне филмът има премиерна дата, която ще спази.

Има и трейлър, който вече ни потапя в атмосферата. Той ни показва как героят на Харт по някакво странно стечение на обстоятелствата се озовава в къща, която мисли, че е наел от AirBnB. Но се оказва нещо съвсем различно.

Там той намира здрав младеж, който го взима за Мъжа от Торонто (Харелсън) - един от най-добрите наемни убийци, и му възлага да измъчва поредната жертва, за да измъкне важна информация. Полицията обаче се намесва и вербува героя на Харт да им помогне в залавянето на престъпника.

Но пък след това самият наемен убиец го намира и двамата започват да работят заедно. И едно е сигурно, че ни очаква много смях и зрелищен екшън.

The Man From Toronto е в Netflix от 24 юни