Вече все по-често чуваме клаксони и отброяване, които ни напомнят, че отново е сезонът на абитуриентските балове. Но вълнението е обзело завършващите гимназия не само у нас, а по целия свят. За две близначки от Щатите обаче дипломирането им тази година е особено специално.

Кои са Аби и Британи Хенсел - едни от най-популярните сиамски близначки

Кои са Аби и Британи Хенсел - едни от най-популярните сиамски близначки

Преди са били риалити звезди, но сега живеят обикновен живот

Грейси Рейнсбъри и Одри Дьоринг са разделени малко след раждането си в Китай, като през 2007 г., когато са били на 15 месеца, са осиновени от две различни американски семейства. Оттогава Грейси израства във Вашингтон, докато сестра ѝ Одри е отгледана в Уисконсин, пише People.

За първи път след раздялата им като бебета двете момичета се срещат, когато са вече на 11 години, в ефира на американското предаване Good Morning America. Оттогава започват да си разговарят поне през ден. Освен това и се виждат, когато имат възможност, най-вече за рождения си ден.

"Най-хубавото е, че прекарваме време заедно и се опознаваме", споделя Одри в предаването през 2018 г.

Последните седем години са били изпълнени с много нови преживявания за близначките. По думите на Одри е вълнуващо, че двете преживяват частици от живота си заедно, като в същото време виждат как помъдряват и все така си приличат.

Сега, вече на 18, момичетата отново гостуват в Good Morning America, за да споделят емоциите си около завършването на гимназия. Те разказват, че Грейси наскоро е пътувала до Уисконсин за дипломирането на сестра си, докато на Одри скоро ѝ предстои да пътува до Вашингтон, за да я подкрепи в същото.

"Много се радвам, че успях да бъда с Одри в нейния специален ден", споделя Грейси в ефира на предаването.

Следващата спирка по житейския път на близначките е колежът, който обаче отново ще ги отведе до различни краища на страната. Одри ще учи в Нешвил, а Грейси - в Орегон. И двете издават, че очакват с нетърпение независимостта, която идва с живота и следването в друг щат.

Ейми и Ано - грузинските близначки, откраднати и продадени при раждането си, които се откриха чрез TikTok

Близначките (откраднати и продадени при раждането си), които се откриха чрез TikTok

Истинска история от Грузия

"Развълнувана съм да проучвам за кариерата си", споделя Грейси. Сестра ѝ Одри пък добавя: "Има толкова много невероятни възможности, затова съм развълнувана да се възползвам от всичко".