Трети сезон на романтичното риалити "Ергенът" продължава да предлага не само любовни вълнения, но и доста прозрения за характера на участничките, и ходовете, на които са готови, за да се преборят една с друга и спечелят сърцето на Алек Младенов.

Другото лице на Надежда Вишева от Ергенът 3

Другото лице на Надежда Вишева от Ергенът 3

Коя е голямата й страст

Епизодът от 17 април започна наистина романтично - на индивидуална среща с Ергена отиде стюардесата Йоана. С малка яхта двамата се отправиха кът колоритния остров Халки, където се гмуркаха в тюркоазените води, вечеряха, а Алек подари колие с перла на Йоана.

Тя, разбира се, се завърна с роза в имението, а този факт, както и подаръкът от Ергена предизвика буря от коментари сред останалите участнички. Докато продължаваше срещата на Йоана, те се включиха в поредното групово предизвикателство.

То трябваше да измери знанията на момичетата по популярни теми в съвременното общество, както и общата им култура. Признаваме, че останахме шокирани от пропуските в познанията на голяма част от тях, а грешните отговори на Маги пък я направиха цел на нападките на останалите за пореден път.

На вечерния коктейл Виктория се опита да скандализира останалите с ново разкритие за интимния живот на една от конкурентките си - Магдалена, и открито показа, че след двойната среща с Мария последната вече не й е приятелка. Всичко завърши с Церемонията на розата и отпадането на Барбара.

В епизода тази вечер, 18 април, ни очаква поредна групова среща, на която останалите десет участнички ще трябва да отговарят на въпроси. Ако отговорите им съвпадат с тези на Алек, те получават право на публична целувка.

От такава обаче няма да има нужда Валерия, която ще получи изненадваща нощна покана от Младенов за усамотение на плажа. Разкритието й, че с него са стигнали до интимност, ще създаде истинска буря в Имението на любовта.

Ергенът 3 е всяка сряда и четвъртък от 20 ч. по bTV.