Последните два филма с участието на Дженифър Лорънс може и да бяха съвсем различни един от друг, но няма как да скрием, че и двата гледахме с еднакво голямо удоволствие. Докато в романтичната комедия "Без лоши чувства" я видяхме като доста предизвикателна бохемка, то в саркастичната научна фантастика Don't Look Up тя беше отдаден учен, който направо ни скри шапката със знанията и уменията си.

Леонардо ди Каприо и Дженифър Лорънс заедно на екран - ще успее ли да го повтори Мартин Скорсезе

Леонардо ди Каприо и Дженифър Лорънс заедно на екран - ще успее ли да го повтори Мартин Скорсезе

Режисьорът има обещаващи планове за предстоящия си филм

Очевидно е, че Дженифър Лорънс не е от актрисите, които обичат да играят едни и същи роли и си пада по предизвикателствата. Защото и следващият филм с нейно участие се очертава напълно различен от всичко, което е правила досега.

Актрисата ще е в главна роля в The Wives. Филмът ще е криминална мистерия с много драма и... убийство в центъра на сюжета. В духа на популярното американско предаване The Real Housewives героинята на Дженифър Лорънс ще е домакиня, която живее охолен живот, но се забърква в скандали, проблеми с алкохола и труп, който отприщва цялата криминална драма.

Снимка 671070

Източник: GettyImages

Засега не е ясно много повече около сюжета или кога може да очакваме филма. Това, което знаем обаче, е, че освен, че ще бъде в главна роля, Дженифър Лорънс и ще продуцира The Wives с продуцентската си компания, пише Variety.

Сценарият е поверен на Майкъл Бреслин и Патрик Фоли, които са работили и по номинираната за награда "Пулицър" пиеса Circle Jerk. The Wives е проект на Apple Studios и A24, които и преди това са работили заедно по филм с Дженифър Лорънс. Това е драмата от 2022 г. Causeway.

Дженифър Лорънс - "мафиотска съпруга" в Dior

Дженифър Лорънс - "мафиотска съпруга" в Dior

Актрисата в забележителен тоалет на марката

От Apple Studios предстои да видим и други вълнуващи заглавия. Сред тях са "Покажи ми Луната" със Скарлет Йохансон и Чанинг Тейтъм, който очакваме по кината от юли, както и неговият игрален филм за F1 с Брад Пит, режисиран от Джоузеф Косински.