Актрисата от "Без лоши чувства" Дженифър Лорънс и звездата от "Клети създания" Ема Стоун бяха номинирани в категорията за най-добро изпълнение на актриса във филм - мюзикъл или комедия за награда Златен глобус тази година. И двете известни актриси се появиха в хотел Beverly Hilton на 7 януари за 81-вата годишна церемония по награждаването.

Дженифър Лорънс откровено за остаряването и коментарите, че се е подлагала на пластични операции

Признанието на Дженифър Лорънс

Актрисата не остана длъжна на критиките за външния си вид

Точно преди да бъде обявен победителят, Лорънс шеговито се обърна към камерата и прошепна: "Ако не спечеля, напускам." Но когато името на Стоун беше съобщено за победител в тази категория, Лорънс не можа да сдържи вълнението и радостта си. Звездата от "Наръчник на оптимиста" изглеждаше искрено щастлива и доволна от победата на колежката си и сякаш изобщо не ѝ пукаше, че всъщност тя губи.

Обсебени фенове уловиха трогателния момент на видео, публикувайки го в X (преди Twitter), за да се похвалят актрисата са страхотното отношение, което има, обръщайки внимание на факта, че не всеки един е способен да се зарадва по този начин на отличие на конкуренцията.

Не можем да отречем, че е похвална тази толкова естествена и чиста реакция на Лорънс, която крещи развълнувано и вдига ръце във въздуха, празнувайки победата на актрисата от "Ла Ла Ленд".

"Реакцията на Дженифър за победата на Ема означава всичко за мен", гласи един от коментарите към публикацията. Други потребители на X споделиха същото мнение.

Една жена написа: "Дженифър Лорънс заплаши да напусне, ако загуби, а след това веднага скочи и изкрещя: "Майко", когато Ема Стоун спечели. Просто я обичам тази жена."

Дженифър Лорънс и неудобната ситуация с колана й в Ню Йорк

Неудобната ситуация, в която изпадна Дженифър Лорънс

Случва се и на звездите

Ема Стоун получи и наградата в категорията за най-добра актриса в драматичен телевизионен сериал, заради представянето си в The Curse.

Друга развълнувана звезда, която не успя да скрие вълнението си от победата на Стоун, беше Тейлър Суифт. Суифт и Стоун са приятелки от тийнейджърски години. Стоун говори в Шоуто на Греъм Нортън на 1 януари за това как са се запознали "на награди, когато Суифт беше само на 18 години, когато дойде в Лос Анджелис. Оттогава просто поддържахме връзка и станахме големи приятелки."