Когато обяви, че скоро ще видим документалния филм Demi Lovato: Dancing with the Devil, Деми Ловато обеща, че в него ще разкаже подробно за преживяното от нея през последните две-три години.

Деми Ловато, Demi Lovato: Dancing with the Devil и документалната поредица за свръхдозата на изпълнителката

Деми Ловато ще свали картите на масата

В Demi Lovato: Dancing with the Devil ще разкаже за свръхдозата и....

Основен фокус, разбира се, ще бъде хвърлен върху свръхдозата, която едва не уби 28-годината изпълнителка. От трейлъра пък разбираме и повече детайли, от които направо ни настръхват косите.

Ловато разкрива, че след свръхдозата, докато е била в болницата, е преживяла три инсулта и сърдечен удар. В резултат на всичко това изпълнителката е останала с мозъчни увреждания, с които се бори и до днес.

Деми Ловато казва, че не кара кола, защото има слепи петна в зрението. "Дълго време изпитвах и сериозни затруднения да чета. Беше голямо постижение, когато можех да чета от книга, което се случи около два месеца по-късно, защото зрението ми беше размазано."

Деми Ловато, Hungry и участието ѝ в сериала за приятели, страдащи от хранително разстройство

Сериалът, в който Деми Ловато ще участва

И то в не какъв да е сериал

И всичко преживяно днес ѝ служи като напомняне какво може да се случи, ако отново попадне в онова тъмно място. Пред People Ловато казва, че се гордее с човека, в който се е превърнала днес и всичко е трябвало да се случи с някаква причина, за което не съжалява.

Demi Lovato: Dancing with the Devil е в YouTube от 23 март