Всички проблеми за Деми Ловато в личен план изглеждаха загърбени, но тази заблуда рухна през 2018 г., когато изпълнителката беше приета в болница заради свръхдоза.

Деми Ловато с изповед за зависимостта

Деми Ловато с изповед за зависимостта

Отново откровена

За радост след продължително лечение в момента всичко за Ловато изглежда добре - дотолкова че тя дори ще се осмели да разкаже за преживяното преди повече от две години.

В документалната поредица за YouTube Demi Lovato: Dancing with the Devil 28-годишната изпълнителка ще сподели за най-мрачния етап от живота си.

"За първи път ще можете да видите страданията ми и процеса на възстановяване в хронологичен ред от моята гледна точка", казва Ловато в обръщение.

Demi Lovato: Dancing with the Devil ще бъде от четири части, като първите два епизода ще бъдат пуснати на 23 март в YouTube канала на певицата. Те ще бъдат общодостъпни и безплатни, но не се знае дали същият ще бъде случаят и с останалите два епизода.

Деми Ловато и какво мисли изпълнителката за гърдите си

Какво мисли Деми Ловато за гърдите си

Открита, както винаги

Това не е първият подобен проект за нея, като през 2017 г. отново в YouTube пусна документалния филм Simply Complicated, който в момента има над 35 милиона гледания, пише Fox News.