Наистина ни е трудно да повярваме, че изминаха близо два месеца от пускането на "Черния Адам" по кината. Времето лети почти толкова бързо, колкото и супергероят, изигран от Дуейн Джонсън.

"Черния Адам", Дуейн Джонсън и загубите, които филмът може да отчете

Милионите, които "Черния Адам" може да загуби

Ще се окаже ли филмът с Дуейн Джонсън на загуба

Все още обаче остава да разберем дали филмът ще се окаже един от малкото провали във финансово отношение в кариерата на Скалата. Поне към момента резултатите от бокс офиса не са това, което се очакваше на фона на огромния бюджет.

Но Джонсън и компания все още могат да обърнат нещата в своя полза. А след само няколко дни ще можем да гледаме отново "Черния Адам", но този път у дома. 

Не, Джонсън няма да ни покани на гости, за да гледаме "Черния Адам" заедно с него, а филмът ще бъде пуснат в HBO Max след само няколко дни. Това е факт благодарение на пандемията и промяната, която Warner Bros. предприеха, скъсявайки значително времевия период, в който филмите им да се въртят само и единствено по кината.

"Черния Адам" (Black Adam), Дуейн Джонсън, DC и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от "Черния Адам" с Дуейн Джонсън

DC се сдоби с антигерой, който може би е по-силен дори от Супермен

През изминалата година дори не трябваше да се чака около два месеца, защото филми като "Жената чудо 1984" бяха пускани в HBO Max паралелно с премиерата по кината. "Черния Адам" ще бъде в HBO Max от 16 декември.