Измина доста време откакто научихме, че Андрю Гарфийлд и Флорънс Пю ще си партнират в романтична комедия, но така и без повече подробности за филма. След като двамата актьори излязоха на сцената на Оскарите миналата година, за да връчат статуетките за най-добър оригинален и най-добър адаптиран сценарий, стана ясно, че скоро ще ги видим заедно и на екран.

We Live In Time, Флорънс Пю, Андрю Гарфийлд и новината за общата им романтична комедия

Флорънс Пю и Андрю Гарфийлд - една любовна история

В новия им филм We Live In Time

По това време вече разбрахме, че заглавието на общия проект на актрисата от "Опенхаймер" и "Дюн: Част втора" и колегата ѝ от Tick, Tick ... Boom!, е We Live In Time. Режисьор на филма е Джон Кроули, Ник Пайн пък е сценарист, а сред продуцентите е и Бенедикт Къмбърбач, пише The Hollywood Reporter.

Макар и след дълго чакане, първият трейлър на романтичната драма е вече факт. Кадрите ни загатват началото на любовната история на Тобиас (Андрю Гарфийлд) и Алмут (Флорънс Пю), както и техния път към вечната любов, осеян с предизвикателства.

Първата им случайна среща променя живота им за десетилетия напред, в които откриват романтиката, изграждат свой дом и семейство, но и се справят с трудности. Повратната точка в отношенията им обаче се оказва тежка истина, която разклаща из основи техния свят. Разбира се, от трейлъра не става ясно точно за какво става въпрос, но загатва достатъчно, за да погъделичка любопитството ни докато видим филма на голям екран.

We Live in Time ще бъде представен наесен на филмовия фестивал в Торонто, а през октомври се очаква да се завърти по кината.