Актьорите са свикнали да правят почти всичко в името на кариерата си. Дори и да трябва да стигат до екстремности.

Андрю Гарфийлд, Ричард Брансън, Hot Air и сериалът, в който актьорът ще изиграе милиардера

Каква е връзката между Андрю Гарфийлд и Ричард Брансън

Очакваме Hot Air с нетърпение

Последният такъв пример ни дава Андрю Гарфийлд за участието си в "Мълчание". Филмът е от 2016 г., режисиран е не от кого да е, а от самия Мартин Скорсезе и е с участието на опитните Лиъм Нийсън и Адам Драйвър.

Ролята на Андрю Гарфийлд в него е доста интригуваща. Той се заема доста сериозно с превъплъщението си в отец Себастиян Родригес и явно за да му се получи убедителна ролята, решава да изучи католицизма, както и навиците и начина на живот на един истински свещеник от Ню Йорк.

"Преживяването ми беше невероятно духовно. Правех куп духовни дейности всеки ден, създавах нови ритуали за себе си", разкрива Андрю в епизод от подкаста WTF with Marc Maron.

Освен всички тези непознати за него тогава практики, актьорът признава, че дори е решил да се лишава от храна и секс в продължение на цели шест месеца. Може и да ни се струва като една наистина крайна мярка, но Андрю споделя, че не я е приемал като такава. А цялото преживяване дори му се е сторило "доста готино".

Предполагаме, че е така не заради друго, а защото знаем, че той е фен на метод в актьорството, при който актьорите използват физическото, умственото и емоционалното си "аз" при създаването на герой. По този начин, чрез преживяване и личен опит, въображението им се разпалва.

Андрю Гарфийлд и защо слага на пауза кариерата си актьорът

Крайното решение на Андрю Гарфийлд

Защо скоро няма да го гледаме на екран

"Мисля, че има много погрешни схващания за това какво е актьорско майсторство", признава Андрю и обяснява, че харесва този метод и за него работи, тъй като го кара да съпреживява и да разбира и съчувства на околните.