Да, тази година шамари на сцената на Оскарите нямаше. Затова и хората трябваше да намерят други теми, които да обсъждат. Като неловкото интервю на Ашли Греъм с Хю Грант, Лейди Гага без грим или неочаквани звездни "двойки".

Оскари 2023, Ашли Греъм, Хю Грант и неудобното интервю помежду им преди церемонията

Неудобното интервю на Ашли Греъм и Хю Грант

Насила хубост не става

В последната графа влязоха Флорънс Пю и Андрю Гарфийлд, които заедно връчиха стауетките за най-добър оригинален и най-добър адаптиран сценарий. Вследствие на това интернет полудя от идеята актьорите да се появяват заедно в романтична комедия.

И новината за това не закъсня - актрисата от "Не се тревожи, скъпа" и актьорът от "Спайдърмен" ще играят в We Live In Time. Филмът наистина ще е ромком, макар за сюжета да не се знае нищо конкретно, обобщават Deadline.

Снимка 610494

Източник: GettyImages

Другите известни имена в него са Джон Кроули като режисьор, Ник Пайн като сценарист и - изненада, Бенедикт Къмбърбач като изпълнителен продуцент. Снимките би трябвало да започнат до края на тази година.

Междувременно чакаме да видим Флорънс Пю в "Опенхаймер" това лято, както и във втората част на "Дюн". Андрю Гарфийлд пък искаме да видим в получилия фантастични отзиви сериал Under the Banner of Heaven.